Finala Campionatului Naţional de Drift are loc la Rânca

304

Finala Campionatului Național de Drift 2017 va avea loc anul acesta pe cea mai înaltă şi cea mai frumoasă șosea din România: Transalpina. Competiţia se desfăşoară pe DN 67C, între kilometri 19 și 21 şi va avea loc în perioada 14-15 octombrie.

 

Mai sunt mai puţin de două săptămâni până la Finala Campionatului Național de Drift 2017, care se va desfăşura în perioada 14-15 octombrie, pe DN 67 C. La start vor fi prezenți piloți din toată Europa Centrală și de Est. Clubul Sportiv Romanian Drift Community este unul dintre organizatorii evenimentului şi îşi propune să-i reunească pe toţi iubitorii acestui sport, Ministerul Tineretului şi Sportului şi Federaţia Română de Automobilism Sportiv.
Conform FRAS, finala Campionatului Naţional de Drift de pe Transalpina va decide și noul campion, la ora actuală, patru piloți având șanse matematice să obțină titlul. Este vorba despre: Traian Bușe, Călin Ciortan, Sorin Ene și Vlad Stănescu.
Reamintim faptul că, Rânca şi Transalpina găzduiesc în fiecare an o etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here