Fiica miliardarului Benegui, pe podium la Miss

590

bene.Raluca Benegui, fiica miliardarului Marius Benegui, a câştigat locul III la concursul de Miss Boboc de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu.

Tânăra este elevă în clasa a IX-a şi nu putea rata ocazia de a-şi etala frumuseţea şi talentul pe scenă la Balul Bobocilor 2010.

Raluca nu este doar frumoasă, ci şi preocupată de problemele şcolare, ea fiind o elevă foarte bună. Nota sa de admitere la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” (CNTV) fiind de 9.50. Aptitudinile sale, dar şi aspectul fizic plăcut, au fost motivele pentru care ea s-a decis să participe la concursul de Miss Boboc, desfăşurat în urmă cu o săptămână. Din păcate ea nu a câştigat titlul de Miss, însă a urcat pe podium, ocupând locul III.

Fata lui tata

beneRaluca Benegui este fiica omului de afaceri gorjean, Marius Benegui, unul dintre cei cinci sute de miliardari din topul Forbes, unde el ocupă locul 484. Marius Benegui are afaceri în industria pieselor auto, dar este şi finanţatorul echipei de fotbal Ralbex Turcineşti; averea lui a fost estimată la peste 8 milioane de euro. Fiind un om realizat din toate punctele de vedere, Benegui îşi face timp şi pentru pasiunile sale, fotbalul şi călătoriile, în cele din urmă plecând cu familia. Fiica sa, Raluca, a postat şi pe contul său personal de Faceebook imagini cu ei în vacanţă. Astfel că toată lumea poate vedea ce fată frumoasă are tata şi ce mândru e de ea. Cu atât mai mult acum, după ce domnişoara Benegui şi-a dovedit şi talentul de model.

bene3Pasiuni în ton cu vârsta

Dacă tatăl este pasionat de fotbal şi călătorii, fiica are pasiuni în concordanţă cu vârsta sa. Prin urmare, Raluca Benegui se relaxează ascultând muzică, în special piesele artiştilor: Justin Bieber, Taylor Swift, Britney Spears, Avril Lavigne, Lil Wayne, Michael Jackson, Lady Gaga, Smiley, Rihanna, Jonas Brothers, sau urmărind un film bun, preferatele sale fiind: Twilight, The Notebook, The Last Song, Step Up Movie, Remember Me, Alice in Wonderland. În plus, faţă de toate beneguiacestea, Raluca Benegui adoră să facă tot ceea ce fac tinerele de vârsta ei, cum ar fi: shopping, plimbărbene7i, modebene9lling, însă nu neglijează deloc şcoala, dovadă fiind şi rezultatele sale şcolare foarte bene4bune.

Actualmente este elevă la clasa a IX-a D, profil Matematică – Informatică.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here