Echipa de fotbal a UCB, victorioasă şi la campionatul european

346

Reprezentanta României, Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a învins, miercuri, cu 1-0, reprezentanta Spaniei la Campionatele Europene de Fotbal. Au rămas în competiţie opt echipe: Rusia, Germania, Franţa, Portugalia, Finlanda, Turcia, Croaţia şi România.

Echipa de fotbal a Universităţii „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu a făcut senzaţie în Croaţia, la Campionatele Europene de Fotbal. „Studenţii noştri sunt extrem de apreciaţi. Toţi îi laudă pentru performanţa incredibilă de a ajunge în primele opt la prima participare. Şi sunt cei mai disciplinaţi. Au rămas opt echipe în ucb fotbalcompetiţie: Rusia, Germania, Franţa, Portugalia, Finlanda, Turcia, Croaţia şi noi. Toate echipele au în componenţă jucători din primele ligi ale campionatelor lor naţionale şi staff-uri exact ca la un campionat european. Organizarea este impecabilă”, a menţionat Monica Bîcă, decanul Facultăţii de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale din cadrul UCB Târgu-Jiu.

Mobilizare generală la FSMC
Pentru performanţa lăudabilă pe care au atins-o fotbaliştii gorjeni s-au mobilizat nu doar jucătorii şi antrenorii, ci toate cadrele didactice de la Facultatea de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale (FSMC). „Daniel Chivu, asistentul meu, şi Bogdan Chiriac, cei doi antrenori ai echipei de fotbal, au merite deosebite! Au muncit mult pentru această performanţă. Totodată, toate cadrele didactice de la FSMC s-au mobilizat extraordinar pentru admitere! Toţi au fost implicaţi şi se văd rezultatele”, a confirmat decanul FSMC.
Duminică seara, echipa Facultăţii de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale a jucat meciul cu Rusia, acesta disputându-se după închiderea ediţiei noastre.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here