Două luni de restricții pe Valea Oltului

531

Restricții de circulație pentru traficul greu pe DN7, pe Valea Oltului. Ele sunt valabile vineri, sâmbăta și duminică până pe 30 septembrie, pentru a putea fi executate lucrări la repararea unui zid de sprijin prăbușit în zona Câineni. În zona lucrărilor, semnalizarea este asigurată prin semafoare.
„Începând de vineri, 17 iulie 2020, și până la 30 septembrie 2020, se interzice circulația vehiculelor rutiere cu masa totală maximă admisă mai mare sau egală cu 7,5 tone, pe DN 7, pe segmentul Râmnicu-Vâlcea – Veștem, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică”, anunță CNAIR.
Programul restricțiilor este următorul: vineri – orele 14.00 – 22.00, sâmbătă – orele 06.00 – 22.00 și duminică – orele 06.00 – 22.00.
Utilizarea traseului cu restricții de către vehiculele cu masa maximă admisă de până la 3,5 tone este opțională. Pentru aceste vehicule, se poate utiliza varianta ocolitoare: DN7 Rm.Vâlcea – Brezoi – DN7A Voineasa – DN67C Transalpina – Sebeș și Târgu Jiu – DN67 Novaci – DN67C Transalpina – Sebeș.
Vehiculele cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone, dar mai mică sau cel mult egală cu 30 de tone, pot utiliza variante ocolitoare: Rm.Vâlcea – DN67 Târgu-Jiu – DN66 Bumbești Jiu – Petroșani – Deva și Filiași – DN66 Târgu-Jiu – Bumbești Jiu – Petroșani – Deva.
Vehiculele cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone, dar mai mică sau cel mult egală cu 40 de tone, pot utiliza variante ocolitoare: Pitești – București – A3 Ploiești – DN1A – Brașov DN1 – Veștem – Sibiu și Craiova – DN6 Dr.Tr.-Severin – Caransebeș – DN68 Hațeg – Deva. Variantele ocolitoare sunt valabile și pentru sensul de retur. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here