Doi tineri din Mătăsari şi Slivileşti, reţinuţi după percheziţii

394

Percheziţiile efectuate săptămâna trecută pe raza comunelor Slivileşti şi Mătăsari, la persoane suspectate de comiterea de furturi din autoturisme, s-au lăsat cu reţineri. Doi tineri de 23 şi 24 de ani au ajuns în Arestul IPJ Gorj, acuzaţi fiind de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cei doi tineri, unul din Mătăsari, iar celălalt din Slivileşti, au fost reţinuţi în cursul zilei de 7 mai de poliţiştii motreni. „Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj doi tineri, de 23, respectiv 24 de ani, comunele Mătăsari şi Slivileşti, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în perioada februarie – aprilie a.c., cei doi ar fi comis şapte furturi din autoturisme de pe raza municipiului Motru şi a comunei Slivileşti”, a declarat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Tot joi, cei doi au şi fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri legale, împotriva lor fiind dispusă măsura controlului judiciar cu interdicţia de a nu părăsi teritoriul României.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here