Dispărut de acasă de teama Poliției

341
Jpeg

Un bărbat de 30 de ani din Tismana a dispărut, ieri, de acasă și a pus pe jar toate autoritățile, după ce a anunțat că își va pune capăt zilelor. Florin Albișor a lăsat în urma sa un bilet în care își lua adio de la rude și în care explica despre intențiile sale sinucigașe.

Lipsa sa a fost observată de mamă și frate, un frate tocmai venit de la muncă din străinătate pentru a petrece împreună sărbătorile de iarnă. Tânărul și-a luat însă lumea în cap și a plecat de acasă de teama unei anchete în care era implicat. În urmă cu două săptămâni a dat o spargere la discoteca din Pocruia și a furat de acolo țigări și băuturi, iar de atunci fusese plasat sub control judiciar. Cu ani în urmă el a mai avut însă probleme cu polițiștii și, după cum spune mama sa, acum se teamea că ajunge în spatele gratiilor și nu își dorea așa ceva. „A spart la magazin, a dat înapoi ce a luat, dar nu știu cine i-o fi zis că ajunge la pușcărie.

Șeful de la post i-a spus că nu va avea probleme mari, dar el s-a speriat. Venise fratele lui din Spania să fim toți acasă de sărbători, iar el a plecat fără să ne spună unde se duce. A lăsat bilet că se omoară, dar sper să nu ajungă să facă așa ceva”, a spus mama lui Florin Albișor. Imediat după ce femeia a anunțat la Poliție dispariția acestuia, în zonă au fost mobilizați mai mulți agenți și jandarmi care au pornit în căutarea acestuia împreună cu câini special dresați pentru așa ceva.

Jpeg

În paralel, un echipaj al ISU Gorj a căutat pe lacul de la Tismana dacă tânărul se află cumva pe acolo, mai ales că amenințase că se va arunca în apă pentru a-și încheia mai repede socotelile cu viața. Până la lăsarea întunericului nimeni nu i-a dat de urmă, așa că azi cercetările vor fi reluate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here