Directorul Salvamont Gorj, speaker la o conferinţă în Capitală

330

Astăzi, 20 noiembrie, la Bucureşti, începând cu ora 10:00, are loc o conferinţă şi o masă rotundă de discuţii cu reprezentanţii Autorităţii Naţionale de Turism, Direcţia Dezvoltare Teritorială Autoritatea Naţională pentru Turism şi Apele Române. Tema conferinţei este potenţialul turistic şi comercial a sporturilor nautice, în special raftingul, în turismul din România. Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj, este unul dintre speaker-ii evenimentului.

Organizatorii acestei conferinţe spun că şi-au propus să expună problemele de care se lovesc – lipsa apei cauzată de baraje, lipsa unui program de uzinare la vedere, mizeria din râuri etc. – direct la autorităţile care chiar pot să facă ceva în această privinţă.
Conferinţa se desfăşoară în intervalul orar 10:00 – 16:00. la ora 12:00 va începe prezentarea principalelor râuri pe care se pot practica sporturi de white-water: Buzău, Jiu, Cerna, Crişul Repede, Bistriţa, Nera şi impactul activităţilor turistice asupra comunităţilor locale – speaker: Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj.
Va fi prezentat şi filmul documentar „First Descendent Romania”,  realizat de experţi internaţionali pe râurile din România – speker Cătălin Câmpeanu.
Evenimentul continuă cu networking la ora 14.00, programul încheindu-se două ore mai târziu.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here