De teamă – Bălăşoiu a mutat şedinţa AGA la Bucureşti

135

Şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor (AGA) care trebuia să aibă loc joi la ora 14.00 la Turceni nu s-a mai organizat în locul în care s-a stabilit iniţial. Asta deoarece şedinţa s-ar fi făcut cu public, adică cu reprezentanţi ai sindicatelor, iar informaţiile privind aprobarea salariilor colosale pentru Directorat, preşedintele acestuia şi membrii Consiliului de Supraveghere ar fi ajuns rapid în mass-media. Pentru mai multă precauţie şedinţa s-a ţinut cu uşile închise la Bucureşti.

Şedinţa AGA a CEO, programată de ceva vreme pentru ieri a fost mutată, peste noapte, la Bucureşti. Decizia i-a aparţinut preşedintelui Directoratului CEO, Constantin Bălăşoiu, care a şi plecat joi dimineaţa la prima oră în capitală, fără vreun însoţitor. Bălăşoiu ar fi ales această metodă pentru a stopa fluxul de informaţii apărut care alimentează mass-media locală, mai ales pe subiectul fierbinte al salariilor boşilor din CEO. Astfel că deşi erau invitaţi ieri să participe la şedinţa AGA, sindicaliştii au trebuit să se mulţumească să aştepte de pe margine informaţiile privind hotărârea AGA.

Ordinea de zi cu numai trei puncte
De altfel, ordinea de zi a şedinţei AGA de ieri are numai trei puncte. Unul priveşte preluarea acţiunilor Minprest, UEF Motru şi Medserv Min la CEO, iar celelalte două salariile pentru Directorat, Consiliul de Supraveghere şi pentru CEO. Plecarea la Bucureşti sau mai precis mutarea şedinţei la Bucureşti este încă o dovadă că salariile şefilor din CEO trebuie să rămână confidenţiale.
ANAMARIA STOICA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here