Cum să atragi privirile pe plajă – Iată ce costume de baie se poartă vara aceasta

926

Costumele de baie la modă în 2019 sunt atât sexy și îndrăznețe, cât și elegante și rafinate. Moda sezonului cald propune o mulțime de modele de costume de baie ușor adaptabile.

În timp, costumul de baie a devenit un accesoriu chic care poate fi oricând combinat cu alte piese vestimentare pentru a se obține o ținută sofisticată sau fresh. Comode și perfecte pentru înot, costumele de baie întregi sunt, fără îndoială, cea mai elegantă alegere. Deși nu sunt cele mai potrivite pentru un bronz uniform, costumele dintr-o singură piesă sunt indispensabile pentru piscinele interioare, dar și pentru centrele SPA.

Costumele de baie cu talie înaltă, avantaj pentru orice trup
De ceva timp încoace, costumul de baie vintage a furat inimile tinerelor din întreaga lume. Aparent ceva mai „conservator”, costumul de baie cu talie înaltă reușește, fără doar și poate, să avantajeze aproape orice tip de trup. Continuând trendul din ultima perioadă, vara aceasta vei găsi costume de baie cu animal-print de diferite stiluri, la diverse firme. Dacă intenționezi să mergi pe elegant și sofisticat, încearcă un costum de baie întreg sau din două piese cu talie înaltă, accesorizat cu o pălărie largă din paie și un pareo delicat.

Costume de baie cu cercuri și curele, un must-have
Poate nu te așteptai la asta, dar costumele de baie, fie ele întregi sau din două piese, merg foarte bine cu cercuri și curele. Încearcă acest trend dacă vrei să ieși din anonimat, păstrând un aer sofisticat.Trendul costumelor de baie retro a revenit în forță, însă sutienele de baie cu fir metalic sunt o alegere destul de diferită și vara asta, vor aduce un efect foarte interesant look-ului tău de plajă.
Alexandra Cruceru

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here