Corina Belteu şi-a pus pirostriile – Ştirista Antenei 1 Târgu-Jiu, mireasă

699

1Cunoscuta prezentatoare de ştiri a televiziunii Antena 1 Târgu-Jiu, Corina Belteu, atât de îndrăgită de telespectatorii gorjeni de pe când aceasta prezenta rubrica meteo la postul de televiziune amintit, s-a căsătorit la sfârşitul acestei săptămâni.

 

Nunta Corinei cu alesul inimii ei Cătălin s-a oficiat în Târgu-Jiu la un restaurant cunoscut din municipiu, alături de miri petrecând, până la ziuă, aproape 500 de invitaţi.

2Corina Belteu a lăsat, pentru scurt timp pupitrul ştirilor Antenei 1 Târgu-Jiu, pentru a deveni mireasă.3 Ştirista, totodată şi reporter de teren, a renunţat astfel şi la adrenalina de la locul evenimentelor, pentru fericirea şi emoţiile celei mai frumoase zile. Corina şi Cătălin au spus 4sâmbătă ,,da” în faţa ofiţerului Stării Civile din cadrul Primăriei Târgu-Jiu.5 Mirii şi nuntaşii au participat apoi la cununia religioasă oficiată la o biserică din municipiu şi au petrecut, până la ziuă, alături de tinerii căsătoriţi. Mirii vor pleca, în scurt timp, într-o exotică lună de miere în Turcia.

Colegii de la Gorjeanul şi Antena 1 Târgu-Jiu le urează mirilor ,,Casă de Piatră” şi LA MULŢI ANI!

Redacţia

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here