CE Oltenia angajează sudori

1303

Complexul Energetic Oltenia face angajări în producție. Sunt scoase la concurs nu mai puțin de 21 de posturi de sudor. Concursul va consta în susținerea unei probe scrise, care se va desfășura în data de 18 septembrie, la Unitatea de Producție și Reparații Utilaje Miniere (UPRUM). Proba practică se va organiza la Termocentrala Rovinari, la o dată ce le va fi comunicată în timp util candidaților.
Cei interesați de posturi trebuie să aibă calificarea de sudor și cel puțin un an experiență. Dosarele de participare vor fi depuse la Compartimentul Resurse Umane al UPRUM din cadrul Direcției Miniere, până la data de 12 septembrie, ora 15.00. „Dosarul va conține cererea de participare, copie după actul de identitate, copii după diplomele de studii și ale altor acte care atestă calificarea, certificatul de cazier judiciar, curriculum vitae și documente care să ateste experiența”, anunță Complexul Energetic Oltenia.
Tematica și bibliografia, respectiv relații suplimentare referitoare la modul de desfășurare a concursului, se pot obține de la Compartimentul Resurse Umane al UPRUM din str. Energeticianului, orașul Rovinari.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here