Cârciumaru, în fruntea echipei de campanie de la Târgu-Jiu

355

Echipa de campanie a Aliantei PSD – UNPR –PC s-a deplasat ieri după-amiază în municipiul Tg.jiu pentru a se întâlni cu cetățenii și a le prezenta programul candidatului Victor Ponta
Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, președintele PSD Tg-jiu, Aurel Popescu, consilierii locali Liliana Luca, Gabriel Giorgi și Mihai Gherghe, dar si încă 40 de tineri si militanți PSD au fost prezenți în cartierele componente Municipiului Tg.jiu, Polata și Ursați.
polata (3)Acolo oamenii și-au arătat încrederea în candidatul Alianţei, Victor Ponta şi totodată, mulțumirea că autoritățile locale au demarat o serie de proiecte în zonele respective, astfel încât confortul și nivelul de trai să fie unul ridicat.
polata (2)Staff-ul de campanie va continua să se întâlnească cu oamenii pentru ca toți să afle proiectele pe care Victor Ponta le are pentru o Românie unită.
polata (1)Concluzia unanimă a fost una singură: Alianţa PSD- UNPR- PC are puterea, resursele umane şi forţa de a lupta pentru ca Victor Ponta să devină Președintele României.
M.P.

polata

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here