Ca la noi, la nimeni – Nici după patru ani, fostul PNL n-a fuzionat cu PDL!

39

La început, când s-a răspândit vestea întâlnirii lui Vasile Blaga cu vechii amici din PDL, totul părea o glumă proastă. Și totuși, miercuri, în vechiul sediu al PD, apoi al PDL, Buldogul s-a văzut cu amicii săi, nebăgându-l în seamă pe Orban Ludovic, individ ce se afla în clădire.
ORBAN LUDOVIC PĂZEA ȘTAMPILA. Buldogul Vasile Blaga, deși nu are vreo funcție în PNL, a izbutit să-i unească pe foștii camarazi de prăduieli. Au ieșit cu toții și, pe scări, Vasile Blaga a dat lămuriri. Inclusiv că pe Orban L. nu l-au invitat la întâlnirea lor. Ceea ce nu-i semn bun pentru acela care se crede Ceaușescu în PNL. Cine nu zice ca el e dat afară și preluat mintenaș de ALDE!
După plecarea Buldogului și a amicilor săi, a ieșit pe scrări numitul Orban L. Singur, pe scări la vale. Oare o presimți ceva? A început să vorbească murdar, ca unul nespălat pe dinți, de PSD. Că altceva nu știe. Când a fost întrebat de Grupul Blaga&Asociații din PDL, a dat-o într-o bâlbâială.
Memorabile sunt notațiile lui Mihai Fifor, senator PSD și ministru al Apărării, transmise pe pagina de socializare a domniei sale: “Poate vă era dor de figurile acestea lugubre… mai sunt și alții: Boc, Băsescu, Videanu, Udrea, Bica, Predoiu, Hava, Flutur. Au jefuit această țară 10 ani fără ca nimeni să îi întrebe ceva și au instaurat cu cinism dictatura portocalie, bazată pe un regim opresiv greu de imaginat ca mai fiind posibil după anii ’50. Nu ai cum să nu simți fiori pe șira spinării când îl auzi pe unul ca Falcă, finul lui Băse, vorbind despre bunăstare și dezvoltare…
Ferească-ne Dumnezeu de gașca asta PDL-istă readusă la viață. Poate acum înțeleg și liberalii încă rămași în PNL cam ce li se întâmplă… Să trăiți bineeee!!! Hă, hă, hă…”, ne-a scris Mihai Fifor.
BUNI DE PLATĂ! Comisia Europeană a decis joi să trimită România și Grecia în fața Curții de Justiție pentru neîndeplinirea obligației de a transpune în legislația națională cea de-a patra directivă privind combaterea spălării banilor, informează un comunicat de presă al Executivului comunitar. Irlanda a transpus doar o parte foarte mică a normelor și, prin urmare, este de asemenea trimisă în fața Curții de Justiție. Comisia a propus impunerea de către CJUE a plății unei sume forfetare, precum și a altor penalități zilnice până când cele trei țări vor lua măsurile necesare. Parlamentarii noștri și-au mărit câștigurile, și-au acordat pensii speciale dar n-au avut vreme de chestiuni serioase. Pentru care plătește tot poporul. Din banii publici!
ORBAN L. AIUREAZĂ, DĂNCILĂ GUVERNEAZĂ! Numitul Orban L., semnatarul unei plângeri penale de înaltă trădare scrisă de alții, refuzată de Mihai Polițeanu, aiurează. Fie că-i bolnav din născare, fie că-i nițel cam afumat el o ține ca gaia mațu cu vulgaritățile la adresa PSD, a lui Dragnea și a doamnei Dăncilă. Altceva, nu știe omul! Nici Iohannis nu-i străin de o așa plângere, el având ieșirea necontrolată cu “afaceri secrete cu niște evrei”. Pare-se că Herr Klaus s-a potolit la intervenția telefonică a lui Jean-Claude Juncker. Și astfel, Herr Iohannis nu i-a mai cerut demisia doamnei prim-ministru, rugând-o să se ocupe de pregătirea Guvernului României pentru pregătirea preluării Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene.
BALIVERNELE OPOZIȚIEI ȘI ADEVĂRUL GUVERNULUI. Prostul dacă nu-i fudul, nu-i prost destul. Așa și cu diverioniștii opoziției – PNL, USR și PMP – care urlau ca din gură de șarpe cum Guvernul pregătește o Ordonanță de Urgență dedicată amnistiei și grațierii. Aiureli din capul unora ca Orban L. sau Alina Gorghiu, ori chiar Cristian Bușoi. Nimic altceva. Când colo, primul ministru a început ședința de Guvern de ieri cu anunțul că un milliard de dolari din bani europeni nerambursabili vor intra în investuițiile pentru cultură: partrimoniu, muzee, biblioteci, monumente istorice, săli de spectacole sau concerte și altele. Ca punct al ordinii de zi a ședinței de Guvern, s-a aprobat un Proiect de hotărâre privind aprobarea amplasamentului și declanșarea procedurilor de expropiere a tuturor imobilelor proprietate privată situate în coridorul de expropiere al lucrărilor de utilitate publică de interes național “Lucrări pentru punerea în funcțiune a capacității finale de producție a 8.500 mii tone/an lignit la cariera Jilț Sud.” Vor fi alte și alte locuri de muncă create de guvernarea PSD-ALDE. De data aceasta lucrările se referă la o carieră din Gorj.
ION PREDOȘANU

P.S. Președintele Iohannis a promulgat legea prin care cei care refuză un loc de muncă nu mai primesc ajutor social.(Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here