Ca la noi, la nimeni – Iohannis și Germania contra României, în UE!

86

Este greu de înțeles Preș. Werner Klaus Iohannis în general, iar atunci când spune „românii mei”, referindu-se de fapt numai la cei din #rezist, ori amintește de defunctul „stat de drept”, cel inventat de creatorul statului mafiot și deci al statului subteran(SS!) în fruntea căruia s-a instalat ne revine în memorie grava eroare a alianței de guvernare PSD și ALDE, aceea de a nu-l fi suspendat la vreme pe marioneta Cancelarului Germaniei, Angela Merkel.
Nici nu are rost să înșirăm toate năzbâtiile Sasului, cel care încalcă Constituția și legile statului încă numit România, chiar dacă nu am motive și argumente suficiente să-l contrazic pe fostul ministru al Reformei – prof.univ.dr. Ilie Șerbănescu – atunci când susține că Herr Werner Klaus Iohannis conduce, de fapt, Colonia numită încă România, fiind un fel de Guvernator marionetă!
Facem ce facem și, din Decembrie 1989, de la Marea Învălmășeală de atunci, n-am izbutit să avem nici măcar un președinte al României român! Cu siguranță, toți au fost aduși, susținuți ori impuși de cancelariile străine. Evident, străine de România!
Totuși, ca acum, niciodată n-a atins cote inimaginabile războiul româno-român. Întreținut de acela care-a fost impus ca Președinte al României de forța și influența Cancelarului Germaniei, Doamna Angela Merkel. Herr Iohannis dezbinatorul l-a înlăturat pe fostul său contracandidat la alegerile prezidențiale din anul 2014 și din funcția de prim ministru al României. După incendiul de la Colectiv, ale cărui origini sunt oculte iar vinovații inexistenți. Nu-i vorbă, Victor Ponta își merită soarta pentru că l-a trădat pe alt trădător Crin Antonescu, cel care-ar fi trebuit să candideze cu adevărat din partea USL! Dar ce vină aveau cei 64 de tineri ce au murit arși în urma incendiului, plus numeroși alții rămași schilodiți pe viață. Posibilul vinovat al incendiului, oricum principalul profitor, este Werner Klaus Iohannis a cărui limbă română infectă ca și rânjetul scrâșnit au lansat oribila sintagmă: „Trebuiau să moară oameni!” O zicală parcă de sorginte fascistă.
Sâmbătă, după amiază, într-un interviu la RFI, un Sas amic cu Werner Klaus Iohannis, individul Bernd Fabritius, s-a băgat unde nu-i fierbe oala. A criticat Guvernul României și a spus că Germania îl vrea pe Werner Klaus Iohannis în locul prim ministrului Viorica Dăncilă, în capul mesei, la președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene.
Neisprăvitul de Bernd Fabritius este, după propria mărturisire, sas născut în Românie, dar nu se consideră român, ci german. După logica lui și a mea, nici amicul lui Sas Werner Klaus Iohannis nu-i român, ci doar un neisprăvit de sas sau neamț. Și atunci de ce-o mai vrea un mandat de Preș. al României? Doar pentru că „mă simt confortabil ca președinte”, cum zice el cu nesimțire?
Sâmbătă noaptea, bravul ministru de Externe al României, Teodor Meleșcanu, a protestat vehement pentru imixtiunile în trebuirile României ale lui Bernd Fabritius, însărcinat al Guvernului Federal german pentru minoritățile naționale, care-a spus că Guvernul României nu este pregătit pentru președinția Consiliului Uniunii Europene. De parcă i-ar fi suflat neisprăvitul de Preș. al României în gură.
ION PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here