Ca la noi, la nimeni – Europarlamentare printre procese!

433

Motto: „Banul e mare putere, el deschide toate ușile și strică toate legile.” – Ioan Slavici

Duminică, vor avea loc alegerile europarlamentare și alegătorii sunt chemați la vot. Din păcate, din dezbaterile politice premergătoare au lipsit aproape cu desăvârșire temele cu adevărat importante pentru România. Și nu s-a precizat totdeauna pentru ce vor candidații la alegerile europarlamentare votul alegătorilor din țara numită încă România. În afara, desigur, a sumei mari acordate ca indemnizație din partea Parlamentului European, de sumele pentru funcționarii cabinetului de europarlamentar, dar plătite de statul român, și, în plus, masa și casa asigurate, bașca decontarea drumurilor cu avionul între Bruxelles-București și retur! excepția candidaților PSD și ALDE, ceilalți se feresc de cuvântul patriotism. În plus, mai mulți europarlamentari ai Noului PNL(de fapt, vechiul PDL!) și cei din USR(Uniunea Sabotorilor României!) au votat nu o dată împotriva țării care i-a trimis la Bruxelles ori la Strasbourg.
N-o să mai vorbesc despre inutilul referendum inițiat de Preș. Klaus Werner Iohannis și pentru că-i consultativ și nu are alt rost decât acela de a vedea cam câți votanți ar avea încă președintele în funcție, dar de fapt aflat într-un concediu prelungit. Până la campania electorală de acum făcută pentru propriul interes, dar și pentru a crește în procente firavul Nou PNL! Că deh, Noul PNL este partid prezidențial și s-ar vrea cocoțat în fruntea bucatelor țării.
Ne adresăm Măriei sale cititorul Gorjeanului ca, dacă are 18 ani împliniți, să nu pregete și să meargă la vot. Nu sunt alegeri parlamentare, ci europarlamentare. Foarte importante pentru a alege oameni adevărați patrioți și care se vor bate pentru interesele României. O afirmație a fostului europarlamentar ALDE Norica Nicolai este extrem de realistă: sunt câteva directive ale Uniunii Europene care ne dezavantajează clar ca țară și noii europarlamentari, ce vor fi aleși, au datoria să se bată pentru înlăturarea directivelor europene neconvenabile României. Indiferent de culoarea lor politică. De aceea, vă rog să mergeți la votul pentru alegerile europarlamentare. Eu, unul, nefiind membru de partid, îmbrățișez calea ALDE. Cei ce au anunțat că nu vor vota inutilul referendum!
Circul cu aducerea lui Radu Mazăre din Madagascar nu va crea vreun avantaj lui Klaus Werner Iohannis și Noului PNL. Ba poate dimpotrivă. |Am ascultat-o într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea la Sinteza Zilei pe mama domniei sale, care-i născută la Tulcea, și nu la Curpen cum eronat anunțasem, o femeie curajoasă în suferința și bolile cardiace de care se plânge.
Am priceput că în Regimul Băsescu și în regimul Iohannis nu există fapte bune ale lui Radu Mazăre care să nu fie pedepsite! În schimb, fostul Director al SRI și acum ambasador în cea mai puternică țară a Planetei Pământ își face de cap. A intermediat primirea a 500.000 de euro de la omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu la UNPR-ul generalului Gabriel Oprea. Iar DNA-ul a ascuns dosarul penal făcut în baza autodenunțului lui Tiberiu Urdăreanu. Dar George Maior nu are obiceiul să respecte legile țării și justiția. Joi, ar fi trebuit să se prezinte în fața procurorilor Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ). Cică ar fi bolnav. Păi dacă Ministerul de Externe i-a cerut retragerea de la post, nu pricep de ce Preș Klaus Werner Iohannis nu-l recheamă. Că tot se dă el bolnav!
ION PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here