Ca la noi, la nimeni – Dezastru în sănătate!

561
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Faceți din proști conducători și vă întrebați de unde vine dezastrul!” – Winston Churchill

Alde Plicușor (mucușor) Dan și mahalagioaica de Clotilde Armand încă n-au fost instalați la primăriile unde-au candidat și furat la greu voturile unul electorat nătâng. Totuși, cârpeala de la alegerile locale a fost călcată în picioare de lăudăroșenia și de disprețul președintelui Klaus Werner Iohannis și al Guvernului Orban, supranumit și „GuWernerul Meu!”
Vă implor ca, pe 6 decembrie, când veți merge la votul pentru alegerile parlamentare să vă aduceți aminte de vorbele acestui politician citat în motto – Winston Churchill, fost prim-ministru al Marii Britanii și Laureat al Premiului Nobel!
BILANȚ NEGRU s-a înregistrat, miercuri, în România: 2.958 de noi cazuri de COVID-19 și 82 de decese în ultimele 24 de ore. Până ieri, 7 octombrie, au fost confirmate 142.570 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus(COVID-19). 11.564 de pacienți au fost declarați vindecați. Și tot până la aceeași dată, 5.203 persoane diagnosticate cu COVID-19 au decedat, depășind marea Chină la acest sumbru capitol!
SPITALELE, ÎN COLAPS! În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 8.303, aproape 1.500 fiind copii (asta și din cauză că prostiile ministresei Anisie – soață de general de Poliție!!!) -, dublate de inepțiile lui Orban Ludovic(secuiul fecior de șef al Securității comuniste în județul Brașov!!!) au condus la deschiderea criminală a anului școlar. Numai ca să poată ține PNL-ul alegerile locale. Dintre pacienții internați în spitalele Covid, 612 sunt internați la ATI. Fără ca în spitalele bucureștene să mai existe vreun loc liber în Secțiile ATI!!!
Și totuși, Țara arde și babele se piaptănă, babele interesate doar de Putere fiind Iohannis-Orban și PNL-ul ce calcă pe urmele PNȚCD! Babele politice sunt angajate să câștige cu orice preț – inclusiv prin fraude electorale – alegerile. Așa s-a petrecut la alegerile locale și la fel va fi chiar și la alegerile parlamentare, din 6 decembrie.
În vremea dezastrului din sistemul de sănătate, ministrul (Ne)Sănătății noastre – Nelu Tătaru a ținut, miercuri, la ora 15.00, o conferință de presă la Palatul Victoria. În care n-a spus NIMIC, preț de 7 minuțele. Ar fi putut foarte bine să-și dea DEMISIA! Nu de onoare, că onoare nu are.
El și ,,GuWernerul Meu” au gestionat execrabil pandemia cu SARS-CoV-2, iar DEMISIA lui Tătaru se impunea! N-a anunțat o schimbare de strategie, deși cea din ultimele 6 luni s-a dovedit a fi una execrabilă!
În vremea aceasta, focarele de infecții se înmulțesc, România are mai multe decese decât marea Chină, spitalele nu mai au medicamente și nici locuri la ATI, iar doctorii au fost, ieri, în grevă japoneză! Oare cât vor mai rezista?
Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice(GIP), autorul volumului de analiză „Zece ani răi!”, ce cuprind anii Regimului Băsescu, a fost întrebat de analistul politic Bogdan Chirieac, senior editor la DCNews, pe cine apreciază din Guvernul Orban?”
„Îmi plac cei care nu se văd. Că sunt 5-6 miniștri pe care nu i-a văzut nimeni. Ăia îmi plac. Ceilalți sunt groaznici: e horror, o combinație de prostie și de ticăloșie pe care eu nu am mai văzut-o după Revoluție într-un guvern al României!”, a declarat Mugur Ciuvică.
„Sunt vorbe grele”, a comentat Bogdan Chirieac.
„Sunt vorbe grele pentru că în perioada în care era guvernul Băsescu, de o ticăloșie maximă, nu era același nivel de prostie. E o combinație prostie-ticăloșie dusă la un nivel pe care eu nu l-am mai văzut în acești 30 de ani de politică”, a mai afirmat Mugur Ciuvică.
ION PREDOȘANU

P.S. Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD, a prezentat, miercuri, noul program de guvernare al PSD pentru alegerile parlamentare programate pe 6 decembrie. (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here