Ca la noi, la nimeni! – Ciudățenii: Scuze lui Kovesi, atacuri la Pahonțu-SPP!

330

De departe, cele mai contestate persoane de la cârma unor instituții de forță, nu doar în ultima vreme, ci cum este cazul Procurorului șef al DNA – Laura Codruța Kovesi chiar de prea multă vreme, sunt cele din titlul însemnărilor de astăzi. Cu sibianca Laura Codruța Kovesi se-ntâmplă ceva. La aroganța sa proverbială se adaugă susținerea Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii, dar și a președintelui Klaus Werner Iohannis, care s-a distanțat de ea în ultima vreme și laudă doar activitatea DNA. Fără a mai pronunța numele de Kovesi!, ca de prea multe ori până acum.
AVOCATA LUI DRAGNEA CERE SCUZE LUI KOVESI! Nu vom trece în revistă cazurile Kovei(DNA) și Pahonțu(SPP), niște indivizi dictatoriali, care se confundă cu instituțiile de forță ce le conduc. Cel mai surprinzător este faptul următor greu de anticipat: Avocata lui Liviu Dragnea, Maria Văsîi, a surprins prin declarațiile făcute pe marginea cazului Șefului SPP, Lucian Pahonțu. Potrivit avocatului, în spatele Șefului SPP s-ar afla o putere ocultă. “Vreau să-i cer iertare doamnei Kovesi. De fapt, această putere ocultă era foarte încântată când noi discutam despre Procurorul șef al DNA, când era cineva arătat în spațiul public ca fiind vinovat de anumite abuzuri, tocmai pentru ca în spatele acestui nume adevărata putere ocultă să pună stăpânire pe destinele țării și să distrugă, pentru că avea un țap ispășitor care era veșnic, care era în lumina reflectoarelor”, a spus Maria Văsîi la postul de televiziune Antena 3. Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat în mod repetat pe Șeful SPP, Lucian Pahonțu, că se implică în politică, la un moment dat spunând despre el că este un personaj veninos. În acest context, primul ministru al României, Viorica Dăncilă, și miniștrii Cabinetului său au renunțat la serviciile SPP, încă din prima zi de mandat. Social-democratul Paul Stănescu, vicepremier și vicepreședinte al PSD, a afirmat, la rândul său, că directorul SPP, Lucian Pahonțu, i-a transmis printr-un prieten că este foarte bine să colaboreze, pentru că va avea protecție, și că Liviu Dragnea va fi executat până în martie cel târziu și că, eventual, el ar putea să preia și partidul.
IOHANNIS DIRIJEAZĂ SPP! Întrebat despre această situație, la Bruxelles, președintele Klaus Werner Iohannis nu părea că îl interesează, spunând că “nu e o problemă”. Cu toate că însăși existența unui serviciu secret în cadrul SPP, care și așa nu este controlabilă de o altă putere și nu răspunde decât în fața președintelui României! Iar Lucian Pahonțu conduce SPP din 20015, el fiind omul lui Traian Băsescu, preluat și chiar înfiat de acest Băsescu II, mai perfidul și periculosul Sas de Iohannis!
CLASAREA MICROSOFT. În săptămâna în care Inspecția Judiciară o făcea praf pe Luluța Kovesi, știți aceea care încalcă grosolan Constituția, care folosește abuziv DNA-ul în interese proprii sau obscure, a mai explodat și Dosarul Microsoft. Referitor la clasarea dispusă urmare a prescrierii în Dosarul Microsoft, ministrul Justiției, Tudorel Toader, a spus clar că este “o gravă neglijență managerială privind soluționarea cauzelor într-un termen rezonabil! Nu doar că a fost depășit termenul rezonabil de soluționare, fiind depășit chiar termenul de prescripție a răspunderii penale”.
DNA SPALĂ OBRAZE SUBȚIRI. Cum anunțase încă de joi, DNA le-a șters acuzațiile foștilor miniștri Ecaterina Andronescu, Mihai Tănăsescu, Dan Nica, Adriana Țicău, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu și Șerban Mihăilescu. Împotriva cărora acțiunile au fost stopate. În ceea ce-i privește pe făptuitorii afacerilor de sute de milioane de dolari din Afacerea Microsoft, denunțători în același timp, Claudiu Florică și Dinu Pescariu indivizi acuzați de spălare de bani aceștia au fost trimiși în judecată la Tribunalul București! După ce mai anii trecuți, aceeași Kovesi îi făcuse scăpați și nevinovați. Și liberi și cu banii furați!
ION PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here