Ca la noi, la nimeni – Cîțu vrea PNL-ul, USR-PLUS distrugerea țării!

206
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „O națiune care își distruge solul se distruge pe ea însăși.”
Franklin Delano Roosevelt

Aparent, în PNL este liniște și pace. Nu aflăm nimic despre viitorul congres al PNL – pare-se amânat mai către toamnă! -, dar cu siguranță bătăliile se vor da între tabăra lui Orban cel Ludovic și cea a lui Florin Vasile Cîțu. Deocamdată, Orban Ludovic este președintele în exercițiu al PNL, dar și al Camerei Deputaților, fiind într-un ușor avantaj. El se bazează pe președinții unor filiale județene, care încă nu au fost schimbați, dar și pe aceia pe care el însuși i-a numit în funcții manageriale bănoase la agenții naționale ori membri ai unor Consilii de Administrație de la companii de stat. Numai că „genialul” Florin Cîțu a început să schimbe managerii instalați de Orban cel Ludovic, ca și pe unii dintre membri unor Consilii de Administrație legați ombilical de Orban.
ORBAN ȘI CÎȚU, APARENT, SE IGNORĂ. Cum ar veni, viitorii doi candidați la președinția PNL încă nu-și dau la gioale. Aparent, Orban și Cîțu se ignoră, dar fiecare este cu gândul la cum să-l faulteze mai zdravăn pe celălalt. Deocamdată, Preș. Klaus Werner Iohannis se afișează mai des cu prim-ministrul Florin Cîțu. Numai că încă nu s-a pronunțat asupra cărui candidat se va opri. Așa că bătălia pentru șefia PNL se dă, momentan, pe tăcute.
PROGRESIȘTII VÂND ȚARA LA BUCATĂ! Vina că în GuWernerul Meu II, cum i se mai spune Guvernului Cîțu, există șase miniștri ai USR-PLUS îi aparține în totalitate președintelui PNL, Orban Ludovic, sau, de ce nu, poate chiar Preș. Klaus Werner Iohannis, care aproape sigur a stabilit componența executivului actual. Unul care e format din coaliția PNL, USR-PLUS și UDMR.
O coaliție a răului funciar, cu majoritate în Parlamentul României. Acolo unde-a fost abrogată o Lege a PSD ce prevedea ca vreme de doi ani companiile naționale de importanță strategică să nu poată fi înstrăinate.
S-a vândut până acum pe mai nimic compania MOLDOMIN, de la Moldova Nouă, unei firme turcești. Astfel, turcii au preluat și bogățiile subsolului: Cupru, Aur, Argint și foarte valorosul Molibden, etc.
Prin vânzarea de acțiuni, USR-PLUS are de gând să mai înstrăineze Compania Sării, Nuclearelectrica, Portul Constanța, Hidroelectrica și, bineînțeles, toate terenurile arabile ale României.
VÂNAREA URSULUI ARTHUR. În două zile la rând, reputatul publicist Cornel Nistorescu a combătut în editorialele din Cotidianul despre vânătoarea organizată pentru fiul-Prinț, rezident în Austria, al unui luxemburghez, care-l decorase mai anul trecut pe Preș. Klaus Werner Iohannis.
Din cele două editoriale, unul având titlul „Ursul de la Cotroceni”, se pricepe că metoda nu-i nouă și există de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu.
Ba mai mult, Ursul Arthur a fost rezolvat cu ușurință de către niște vânători ai SRI, care l-ar fi luat de la Aeroport pe Măritul Prinț, l-au omenit, i-au vorbit nemțește și i l-au scos în fața puștii pe ursul de patrimoniu Arthur, cel care era cel mai mare din Europa. La fel se petrecuse trebșoara, tot cu voie de la Cotroceni, și la vânătoarea fiului lui Donald Trump.
Ceea ce era de demonstrat!
ION PREDOȘANU

P.S. Dintre toți miniștri USR-PLUS, cel mai tare calcă-n străchini Claudiu Năsui, ministrul Economiei, și Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene. Oare va avea cineva ac de cojocul lor?! (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here