Ca la noi, la nimeni – Alianța pentru Patrie – șansa bunăstării românilor!

541
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Buna înțelegere e începutul bunăstării. Buna înțelegere e începutul sănătății. Buna înțelegere e începutul fericirii. Căutarea și găsirea bunei înțelegeri e începutul unui proces miraculos.” – Charles Lindbergh

Cum vinerea și lunea, în întregime, Preș. Klaus Werner Iohannis se află pe drumul fără rost dintre București-Sibiu, și retur, cu coloana de mașini, SPP-iști, Salvare cu echipaj și șoferii tuturor automobilelor plimbați pe aberantul du-te-vino, este limpede că nici la Palatul Cotroceni nu-i nicio activitate.
INDOLENȚA PREȘEDINTELUI. De ce-ar fi fost nevoie ca, măcar acum, în criza politică, economico-socială și sanitară în care se află țara Preș. Klaus Werner Iohannis să se afle la serviciu? Ei bine, tocmai din pricina acestor multiple crize ce se cer rezolvate grabnic. Dar de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere. Un fost susținător de-al Preș. Klaus Werner Iohannis scrie pe G4Media:
„Indolența președintelui Iohannis nu este vreo noutate, lipsa de implicare în mari probleme de stat a devenit deja proverbială la nivelul statului român. Manifestă interes scăzut când apar pe agendă chestiuni arzătoare, are oroare de marile dosare, de crize majore și de rezolvarea lor”.
Ultimul deținut politic al celor 31 de ani trecuți de la Marea Învălmășeală din Decembrie 1989, Liviu Dragnea – fostul președinte al Partidului Social Democrat – a ieșit din pușcăria Rahova mai târziu decât i-ar fi permis legea. Și totuși, televiziunile nu s-au grăbit să-l abordeze. A făcut-o Realitatea Plus, duminică seara, și a meritat.
Liviu Dragnea, fost lider al PSD, a anunțat că: „susține o formațiune politică recent înființată în urma demersurilor făcute de Codrin Ștefănescu. Se numește Alianța pentru Patrie, pentru acest partid voi face foarte multe lucruri”, a declarat Dragnea, cum spuneam, duminică seara, la Realitatea Plus.
Liviu Dragnea a dezvăluit numele noului partid și a anunțat că îl va sprijini.
„S-a înființat, se numește Alianța pentru Patrie… ei lansează site-ul partidului, este o aplicație pentru cei care vor să se înscrie… pentru acest partid voi face foarte multe lucruri”, a mai declarat Liviu Dragnea.
POVESTEA ÎNFIINȚĂRII ALIANȚEI PENTRU PATRIE. Tot Liviu Dragnea a povestit și modul în care a fost înființată noua formațiune politică.
„Prin octombrie, am avut o discuție cu Codrin (Codrin Ștefănescu, n.m. I.P.). Mi-a zis că el simte nevoia să sprijine ideea unui nou partid care să nu fie măcinat de compromisuri, de oameni infiltrați… Am zis că sunt de acord și voi susține acest partid… A găsit patru oameni obișnuiți, cu curaj, și sunt membrii fondatori ai acestui partid. Codrin Ștefănescu nu a participat”, a explicat Liviu Dragnea.
Fostul președinte al PSD a oferit detalii despre orientarea partidului pe care îl sprijină.
„S-a năsut din lacrimi, deznădejde și din speranța că se mai poate recupera România… Principalul obiectiv este bunăstarea românilor, nu este un partid radical, xenofob, anti-european… Se va face un program de guvernare care se va baza pe resursele naționale, pe sectoarele pe care România se poate baza”, a mai spus Liviu Dragnea.
ATACURI DURE! Fostul lider social-democrat a lansat atacuri la adresa lui Klaus Iohannis și Florin Cîțu, dar și a social-democraților.
„Ce este acum în România este o dictatură a lui Iohannis. Este vizibilă pentru orice ochi informat și de bună credință. Există această structură de guvernare, coordonată de Iohannis, ajutată de PSD, coordonat și el de Iohannis, care au câteva obiective majore. Primul obiectiv, datorită căruia ei în continuare sunt protejați, este să predea România bucată cu bucată, companie cu companie, domeniu cu domeniu. Alt obiectiv pentru guvern în ansamblu este cum să ia comisioane din ce în ce mai grase pe sumele uriașe cheltuite, neexplicând nici până acum ce au făcut cu miliardele îndatorate”, a spus Liviu Dragnea.
FRICA PĂZEȘTE PEPENII. Deocamdată, interviul lui Liviu Dragnea de la Realitatea Plus nu a fost comentat de nimeni. Doar purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a încercat să răspundă la o întrebare, în cadrul unei conferințe de presă, luni, dar a izbutit, ca de obicei, să nu spună nimic. De frică!
ION PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here