Bianca şi Botezatu s-au despărţit

309
bianca si boteNeînţelegerile încep să planeze în ceea ce părea să fie cea mai frumoasă poveste de iubire din lumea mondenă, protagonişti fiind Cătălin Botezatu şi Bianca Drăguşanu.

Cei doi au venit separat la Târgul de nunţi „Expo Ideal Mariaj”, evitându-se minute în şir, înaintea prezentării. Totul a culminat cu o ceartă între aceştia, desfăşurată în culise, martori fiind toate vedetele care urmau să defileze pe scenă, în creaţiile marilor designeri de modă.

Cei doi s-au retras în repetate rânduri în locuri cât mai ferite de ochii mondenilor, însă tonul vocii şi expresia feţei i-au trădat pe amândoi. Deşi a venit la o oră după iubitul său, Bianca a încercat să îl consoleze şi să îi facă pe plac designerului, care era vizibil nervos. Doar prezenţa mamei Biancăi a reuşit să mai salveze aparenţele, Bote preferând o bună bucată de timp compania acesteia.
Contactat telefonic de redactorii unui cotidian monden, designerul a declarat că relaţia sa cu Bianca este pusă sub semnul întrebării. „Este adevărat că trecem printr-un moment delicat în relaţie”, a declarat Cătălin Botezatu. În urma evenimentului, Bianca a plecat împreună cu mama sa la Milano, iar Cătălin Botezatu s-a îndreptat spre Bulgaria, acolo unde a fost invitat pentru a deschide festivalul de modă. Se pare că ei sunt certaţi de mai multe zile deoarece Bote nu a vrut să o însoţească pe Bianca la câteva evenimente mondene.
Selecţie realizată de Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here