Festivalul Mediteranean ajunge în acest week-end la Târgu-Jiu! Gurmanzii sunt aşteptaţi în perioada 29-31 martie la un festival dedicat fructelor de mare și dulciurilor turcești. Timp de trei zile, programul zilnic de vizitare şi cumpărare al numeroaselor preparate va fi 12.00-20.00.
Meniul va fi asigurat de Le Oac Oac Bistro, The Street FOOD Lobster, Caravana Racilor, Paella Espana, Delicii Turcești! Bucătarii vor găti pentru târgujieni o gamă variată de preparate din fructe de mare: calamari, caracatiță, creveți, scoici, midii, rapane, homari, raci, paella, hamsii, guvizi, dorada şi alte bunătăţi. Până acum, Festivalul Mediteranean a mai poposit şi în alte oraşe ale ţării precum: Buzău, Brăila, Craiova, Cluj Napoca, Bistriţa, Oradea şi altele.
I.M.