Atenționare pentru polițiștii filmaţi în timp ce jucau ping-pong

266

Cercetarea disciplinară efectuată de reprezentanții Inspectoratului de Poliție al județului Gorj s-a încheiat cu atenționarea celor doi agenți din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stoina, care, în luna octombrie, au fost filmaţi în uniformă, în timp ce jucau tenis de masă, într-un local din comuna Berleşti. Superiorii acestora au dispus o măsură care nu intră în categoria sancţiunilor disciplinare, pe motiv că nu mai au alte abateri.
“S-a stabilit măsura atenționării polițiștilor, măsură ce are caracter administrativ preventiv. În cazul în care săvârșesc o abatere disciplinară ulterior se ia în calcul și această atenționare”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Unul dintre cei doi polițiști este șeful Postului de Poliție Berlești. “Am greșit, totuși nu este un capăt de țară că am dat cu paleta în minge de două ori. Nu cred că e un caz atât de grav”, a spus Gheorghe Mihuți, șeful Postului de Poliție Berlești.
Pe imagini se observă cum cei doi poliţişti, îmbrăcaţi în uniformă, joacă ping-pong, chiar dacă în magazin se aflau și alți clienți. La un moment dat, când o angajată a localului se apropie, unul dintre politiști se asigură că va auzi telefonul, în cazul în care vor fi solicitări. “Fixul matale se aude de aici, nu? Zic dacă sună fixul, se aude acum aici?”, a întrebat omul legii, apoi a continuat dialogul cu colegul său, căruia i-a spus “1-9. Servesc!”.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here