Angajatul de la Edilitara Târgu-Jiu, cu trei coaste rupte în urma accidentului

318

Cu trei coaste rupte şi o fisură la omoplat s-a ales angajatul societăţii Edilitara Public din Târgu-Jiu în urma accidentului de muncă de acum două zile. Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă au reuşit să îl stabilizeze pe bărbat.

Un angajat al firmei SC Edilitara Public din Târgu Jiu a fost rănit, în urma unui accident de muncă petrecut luni dimineaţă, în jurul orei 09.00, în centrul oraşului.
Picture_3020Bărbatul uda florile cu un furtun, iar când a vrut să plece cu maşina din dotare acestuia i s-a oprit motorul. Angajatul a coborât din maşină pentru a porni maşina direct de la electromotor, şoferul probabil uitând maşina în viteză, timp în care maşina a venit peste el. Oamenii aflaţi la semafor au sărit în ajutorul bărbatului, reuşind să îl scoată de sub roţile maşinii. Aceştia au sunat urgent la 112, ambulanţa ajungând după circa 25 de minute. Medicii au reuşit să stabilizeze bărbatul, care a aşteptat cadrele medicale, întins pe ciment, nemişcat. Asta datorită suferinţei produse în timpul accidentului, el alegându-se cu trei coaste rupte şi o fisură la omoplat.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here