Activul PSD, mobilizat la Novaci

331

Filiala Judeţeană Gorj a Alianţei PSD-UNPR-PC a continuat acţiunea de mobilizare a activului de partid şi a militanţilor din teritoriu. Conducerea judeţeană a alianţei s-a deplasat ieri, în orașul Novaci, unde au fost convocate conducerile locale a 11 localități: Novaci, Mușetești, Crasna, Săcelu, Bengești – Ciocadia, Bumbești Pițic, Baia de Fier, Polovragi, Alimpești, Prigoria, Albeni și Dănciulești.

Au participat reprezentanţii tuturor filialelor din zonă precum şi aleşii locali din respectivele localităţi, membri ai _MG_1313Partidului Social Democrat, ai Uniunii Naționale pentru Progresul României și ai Partidului Conservator. Din partea conducerii judeţene au participat preşedintele PSD Gorj-Florin Cârciumaru, vicepreședinţii PSD Gorj, Ciprian Florescu şi Bebe Ionică și deputatul PSD Mihai Weber.
_MG_1301Celor aproximativ 100 de participanţi la întâlnire le-a fost prezentată strategia de campanie, cu toții susținând că se merge pe o campanie în temeiul legii, nu în afara ei, cum susțin anumiți lideri politici, dar și programul candidatului pentru Președinția României, Victor Ponta.

_MG_1295Gorjul trebuie să dea preşedintele ţării
Conducerea judeţeană a Alianţei a atras atenţia tuturor participanţilor că responsabilitatea este una foarte mare _MG_1307pentru că Gorjul a dat premier și tot Gorjul va trebui să dea și președintele României și cum altfel, decât prin obținerea unui rezultat cât mai bun.
IMG_0030Concluzia unanimă a fost una singură: Alianţa PSD- UNPR- PC are puterea, resursele umane şi forţa de a lupta pentru ca Victor Ponta să devină Președintele României.
M.P.

1 COMENTARIU

  1. psd are puterea financiara,resurse murdare dle carcimaru.ati dat un prefect sa va traiasca,asemenea vacar nu a avut intr-adevar niciodata gorjul sau alt judet.rusine mare si deservicii electorale va aduce prefectorasul judetului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here