Șarlatania electorală DD, pretins al Poporului, în direct!

156

Să începem totuși, cu o veste bună. De astăzi, se încheie mandatul Laurei Codruța Koveși, Procurorul General al Coloniei Guvernatorului Traian Băsescu.

CSM-ul și-a dat avizul negativ privind prelungirea mandatului executantei comenzilor Regimului Băsescu. Ministrul Justiției, Mona Pivniceru, a demarat înscrierile pentru ocuparea prin concurs a postului atât de important și tragem nădejde că, cu răbdare, se va face curățenie în actul de justiție.
*
Vom continua viața și fără Koveși, dar încă nu scăpăm de Dan Diaconescu. Un farseur ce are extrem de multe puncte comune cu Traian Băsescu. Ambii fac declarații pe care ulterior le contrazic. Cu ale Băsescului suntem sătui și nu mai merită să le reluăm, începând cu de-acum celebra declarație: “Îmi dau demisia în 5 minute!”
Șoricelul neascultător de Dan Diaconescu, așa cum l-a botezat Corneliul Vadim Tudor afirma: “Nu am nicio condiție, nu pun nicio condiție la semnarea contractului”(pe 21 septembrie, după câștigarea licitației!), iar ceva mai târziu o întorcea ca la Ploiești: “Pentru a semna contractul am înserat 21 de condiții pe care Guvernul trebuie să le respecte”(pe 26 septembrie).
Ce credibilitate poate avea un urmărit penal pentru șantaj și mită, un individ care are 1,5 milioane de euro datorii la statul român, prin firmele sale, aflat acum în miezul unei megașarlatanii mediatice și electorale prin băgarea sa în seamă ca așazis om de afaceri ce ar avea de gând să privatizeze Oltchimul.
Ce-i drept, vinovați sunt și Remus Vulpescu, scamatorul căruia i s-a încredințat licitația, dar și ministrul Economiei, Daniel Chițoiu, cei doi nepregătind cum se cuvine caietul de sarcini. Pătrunzând acolo unde nu-i era locul așazisul om de afaceri se dovedește un șarlatan aflat în centrul atenției mass-media, pe sticlă de dimineața până seara, contra unei sume mici – acea cotă depusă ca să cumpere caietul de sarcini. Iar limbricul face spume la gură și se ia de toate autoritățile statului care, vezi Doamne, nu-i fac pe plac. În culmea nesimțirii, Dan Diaconescu a spus: “Ponta este dușmanul poporului român!” Cum s-ar zice, escrocii de talia lui, făcuți scăpați de procuratura Băsescului, sunt salvatorii poporului român.
Și dăi și luptă, din gură, numai de publicitate fiind interesat, Dan Diaconescu ar fi cazul să dea seamă pentru înșelăciune. În fața Justiției!
P.S. Bătând câmpii, pe lângă invective și injurii, Dan Diaconescu iese de la negocierile cu Guvernul, ca să-și mai facă niscaiva reclamă. Întreabă dacă-i în direct, apoi începe să turuie. Zice el că în numele Poporului. Cine-i dă acest drept? Să confunde partidulețul-televiziune OTV-ist PP-DD, chiar cu Poporul? Rușine. De trei ori rușine
Ion Predoșanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here