Ziua Poliţiei Române, sărbătorită şi la Târgu-Jiu

153

Manifestările dedicate Zilei Poliţiei Române au continuat şi ieri în Târgu-Jiu, de această dată în amfiteatrul în aer liber din centrul municipiului, unde au fost expuse echipamente de protecţie şi intervenţie folosite în munca de zi cu zi de către poliţiştii gorjeni.

Manifestările dedicate Zilei Poliţiei Române au continuat duminică, în centrul municipiului Târgu-Jiu.
După ce săptămâna trecută poliţiştii au organizat un concurs de desene la care au participat peste 160 de elevi de la două unităţi de învăţământ din municipiu, ieri oamenii legii şi-au expus armamentul din dotare şi maşinile folosite în caz de intervenţie. Cei mai încântaţi de iniţiativa poliţiştilor au fost, ca în fiecare an, copiii. În ciuda vremii reci, aceştia au zăbovit minute în şir pe lângă standul cu armament şi s-au înghesuit să urce în maşinile poliţiei.

Zeci de poliţişti, avansaţi în grad
Manifestările dedicate Zilei Poliţiei Române vor continua şi astăzi, când Inspectoratul de Poliţie Judeţean îşi va deschide porţile pentru toţi curioşii. De asemenea, peste 80 de poliţişti gorjeni vor fi avansaţi în grad.
„În cadrul manifestărilor organizate cu prilejul sărbătoririi la 25 martie a Zilei Poliţiei Române, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj va avea loc ceremonia de avansare în grad, la termen, a 36 ofiţeri de poliţie care au împlinit stagiul minim în gradul profesional şi celelalte condiţii prevăzute de lege, precum şi a unui număr de 44 agenţi de poliţie. Totodată, pentru merite deosebite în îndeplinirea sarcinilor profesionale, prin Ordinul Ministrului Afacerilor Interne, cu prilejul Zilei Poliţiei Române vor fi avansaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, un ofiţer şi 2 agenţi de poliţie”, a precizat George Neagoe, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here