Zece candidaţi, declaraţi admişi pentru posturile de măturător

291

Posturile de măturător scoase la concurs de SC Edilitara Public SA s-au ocupat ieri în totalitate. Cei 22 de concurenţi au avut de susţinut două probe, iar jumătate dintre ei nu au reuşit să ia nici măcar o notă de trecere. Cea mai mare notă obţinută a fost de 7,3.
O notă de trecere a obţinut şi o fostă contabilă care a lucrat în cadrul societăţii Artego din Târgu-Jiu. „Au promovat zece candidați din cei 13 admiși inițial la proba scrisă, cu un punctaj de minimum 50 de puncte. A urmat interviul, acesta a avut loc la data de 16 martie. Comisia i-a punctat în funcție de modul cum au răspuns, fiind necesar să își dovedească aptitudinile și motivația. Cea mai mică notă a fost de 29 de puncte, iar maximul a fost de 73 de puncte. Aceștia vor începe activitatea începând cu 18 martie, au încheiat deja contractul de muncă. Vor avea un salariu de 975 de lei, la care se adaugă sporul privind vechimea în muncă, corespunzător vechimii în muncă. De asemenea, vor beneficia și de tichete de masă pentru fiecare zi lucrătoare din lună”, a declarat Livia Buzencu, secretarul comisiei de concurs.
Nu mai puţin de 485 de candidaţi şi-au dorit unul din cele 10 posturi de măturător scoase la concurs de către societatea Edilitara Public. Din cei aproape 500 de oameni, în cursă au mai rămas doar 22 ale căror dosare au fost admise în urma verificării documentelor. Din cei 22 care au susţinut proba scrisă, doar 13 au şi promovat-o, iar zece dintre ei au reuşit să ocupe, în urma interviurilor de ieri, posturile puse la bătaie de Edilitara Public.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here