Victor Ponta a venit la Târgu-Jiu în prima zi de campanie

319

Chiar în prima zi de campanie electorală, a fost prezent la Târgu-Jiu fostul premier Victor Ponta, candidat pentru un nou mandat de deputat pe listele PSD Gorj. După întâlnirea avută cu colegii săi de partid, Ponta a susţinut o conferinţă de presă, alături de Ciprian Florescu şi Florin Cârciumaru.

În cadrul conferinţei de presă susţinută vineri, la Târgu-Jiu, Victor Ponta le-a spus jurnaliştilor gorjeni cum ar putea să fie guvernul viitor. „Țara poate să fie condusă de un Guvern PSD – ALDE, un guvern care să continue politicile bune din perioada 2012-2015, care înseamnă creștere economică, creșteri de salarii, creșteri de pensii, fonduri europene, reduceri fiscale, sau poate să se întoarcă la anul 2010-2011, pentru că, din păcate, ceea ce se realiza în 2010-2011 cu domnul Băsescu președinte și domnul Boc premier, se realizează acum cu domnul Iohannis președinte și domnul Cioloș prim-ministru. Adică iarăși nu sunt bani de salarii și de pensii, iarăși nu putem să luăm fonduri europene, iarăși guvernăm ca să fie fericiți cei de la FMI și Comisia Europeană sau ambasadorii, iarăși nu putem să facem nimic pentru români. Am mai auzit povestea asta și toți ați auzit-o în 2010-2011”, a explicat Ponta.

„Va fi o campanie murdară”
Ponta-sosire-2Victor Ponta, candidatul care deschide lista PSD Gorj pentru Camera Deputaților, a declarat, la Târgu-Jiu, că se așteaptă la o campanie dură: „cred că va fi o campanie mai dură și mai murdară decât toate campaniile de până acum, pentru că la toate argumentele PSD-ALDE, prezentate și de Liviu Dragnea și de mine și de Călin Popescu Tăriceanu, legate de salarii, de pensii, de măsuri fiscale, de fonduri europene, în partea cealaltă este un singur răspuns: dosare penale și pușcărie. Nu știu să spună ceilalți de ce sunt ei mai buni. Știu să spună de ce noi suntem răi și se întorc din nou frazele pe care le auzisem la Băsescu: pomeni electorale. Ce înseamnă pomeni electorale?!
Salariul unui medic, creșterea salariului unui profesor, medic este o pomană? Omul ăla nu muncește pentru banii ăia? Muncește mai mult mult decât îl plătim în realitate”.

Sunt bani pentru majorări salariale!
În cadrul conferinței de presă, fostul premier a declarat că sunt bani pentru majorările salariale din Sănătate și Educație. „Din nou ni se spune că nu sunt bani. Cum nu sunt? Nu sunt patru miliarde pentru măririle de salarii, dar sunt cinci miliarde ca domnul Iohannis să mai cumpere niște armament din străinătate, că acum noi suntem marea putere militară din zonă. Românii vor decide”, a precizat Victor Ponta.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here