Vasile Râbu: “Militaru îl va susţine pe Ruşeţ pentru a candida”

111

rabu ganditorMotreanul Vasile Râbu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, a declarat la finalul săptămânii trecute că lupta în PDL Gorj nu va fi atât de intensă cum s-a vehiculat la începutul acestui an.

Râbu susţine că în opinia sa, pentru PDL Gorj se va lupta un singur candidat, acela fiind Ion Ruşeţ, pedelistul fiind sprijinit pentru această candidatură de cel care se autointitula până nu demult drept contracandidatul senatorului, adică de Severus Militaru. Râbu menţionează că Militaru şi-ar fi dat seama că porneşte într-o cursă în care nu are sorţi de izbândă, el realizând, de asemenea, că Ionel Manţog l-ar fi folosit. Cert este că Militaru a declarat vineri că abia luni va anunţa dacă va mai candida sau nu la şefia PDL Gorj. “La judeţ am să anunţ mâine (n.r. duminică) sau poimâine(n.r. luni) dacă voi candida sau nu. Până la urmă este o opţiune personală. Nu depinde de nimic, eu mi-am făcut evaluările, ştiu despre ce este vorba, aş putea să anunţ şi acum dar o las pentru luni. Când o să aveţi anunţ clar dacă o să candidez sau nu pentru PDL Gorj”, a declarat, sâmbătă, Militaru.

În ce îl priveşte pe Marcel Hoară, care a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute, că intenţionează să candideze la şefia Consiliului Judeţean Gorj, Râbu susţine că “mai bine să rămână la Bucureşti, să nu mai facă drumul până la Târgu-Jiu, asta deoarece Uniunea Social Liberală va prelua conducerea Consiliului Judeţean Gorj prin actualul preşedinte, Ion Călinoiu”.

A.Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here