Vara aceasta – Cele mai hot costume de baie întregi

915

Nu dispera, vara nu a trecut și chiar dacă în momentul de față nu ai un plan concret pentru vacanță, nu știi niciodată când se va ivi ocazia. Iar dacă nu se va ivi ocazia, plajă se poate face și în curte sau la piscină, iar un costum de baie poate fi purtat nu numai în acest scop, ci și ca body. În plus, un pic de shopping nu strică niciodată, din contră, face bine moralului.

Asimetric
Un favorit al sezonului, costumul de baie asimetric poate fi purtat nu numai la plajă sau piscină, ci și pe post de body în timpul zilei, cu o pereche de jeans albi și sandale plate.

Cu buline
Unul dintre printurile hit ale acestei veri, bulinele se pretează nu numai pe rochii și topuri, ci și pe costume de baie întregi, pentru un look grafic, de impact.

Retro
Dacă ești genul clasic, alege o variantă cu accente retro, într-o nuanță caldă de bej, cu nasturi ornamentali pe centru, pe care o vei putea purta oricând și cu o fustă sau cu o pereche de jeans.

Clasic
La fel ca the little black dress, un costum de baie întreg negru este un must în orice garderobă. Va arăta impecabil cu o pălărie din paie cu boruri largi și accesorii masive aurii sau din lemn.

Cu print tropical
Pentru a te simți mai aproape de o destinație exotică, nu trebuie neapărat să pleci într-o vacanță, ci pur și simplu să-ți achiziționezi un costum de baie cu print tropical, foarte modern în acest sezon.

Sport
Pentru înot sau activități sportive nautice precum surf, wake-boarding sau kite, printre altele, ai nevoie de un costum de baie practic și rezistent care să-ți ofere o totală libertate de mișcare și să nu te incomodeze în niciun fel.

Decupat
Cele mai curajoase, care se simt sigure pe fizicul lor, nu au timidități și își doresc o alură sexy pot opta oricând pentru un costum de baie cu decupaje, care va atrage, cu siguranță, toate privirile.
Sursa: elle.ro
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here