Universitatea „Constantin Brâncuşi”, promovată în Republica Moldova

457

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a organizat în perioada 11 – 13 mai 2016, o  acțiune de promovare a ofertei educaționale în Republica Moldova. Cu această ocazie, au fost vizitate patru licee din Chișinău: Liceul „Petru Rareș”, Liceul „Onisifor Ghibu”, Liceul „Vasile Alecsandri” și Liceul „Mihai Eminescu”, la prezentare participând peste 350 de elevi din an terminal.

Delegația Universității a fost formată din prof. univ. dr. Liviu-Marius Cîrțînă, prorector al UCB Târgu-MD 3Jiu, prof. univ. dr. Marian Durbăcea, conf.univ.dr. Ina Tomescu, dr. Andreea Cilibiu, dar și studenți ai UCB Târgu-Jiu, din Republica Moldova.
Scopul vizitei a fost acela de promovare a Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu peste hotare și a ofertei sale educaționale, consolidarea imaginii acesteia pe plan internațional și, în același timp, MD 4atragerea tinerilor din Republica Moldova la UCB Târgu-Jiu.
Conducerea Universității are în vedere, de asemenea, organizarea unor astfel de campanii de promovare și la alte licee din Chișinău, dar și în cadrul unor licee și școli din Serbia şi Bulgaria.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here