Un singur polițist vrea să fie șeful Biroului de Investigaţii Criminale

584

IPJ Gorj a scos la concurs funcţia de şef al Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu. Examenul va avea loc pe 29 iunie, la ora 10.00, iar proba de selecţie constă într-un interviu structurat pe subiecte profesionale. Un singur polițișt și-a depus dosarul, înscrierile fiind încheiate pe 13 iunie. Instituția este condusă interimar de Radu Vlădulescu, cel care a obținut 7,38 la concursul organizat anul trecut pentru șefia Poliției orașului Tismana.
”Funcţia este prevăzută cu gradul profesional de comisar-şef de poliţie. Interviul va fi apreciat cu note de la 1 la 10. Va fi declarat admis candidatul care a obţinut minim nota 7.00.
Poliţistul nemulţumit de rezultatul obţinut la interviul pe subiecte profesionale poate formula contestaţie o singură dată în termen de 24 de ore de la afişare. Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba interviu pe subiecte profesionale se depun la secretariatul Serviciului Resurse Umane din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj şi se soluţionează de către comisia de soluţionare a contestaţiilor în termen de două zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere”, se precizează pe site-ul IPJ Gorj.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here