Un nou workshop organizat de CNASR – sucursala Gorj

432

Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România, Sucursala Teritorială Gorj, organizează în data de 2 octombrie 2015, ora 10.45, workshop-ul cu tema „Tulburările de comportament la copiii şi tinerii cu dizabilităţi”. Evenimentul are loc la Centrul de zi „Christian” din Târgu-Jiu.

Conducerea sucursalei gorjene a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România a reuşit să organizeze un nou workshop.
Aşa cum ne-au obişnuit, asistenţii sociali din judeţul nostru supun dezbaterii teme de o importanţă incontestabilă, ei reuşind să găsească şi soluţii pentru problemele identificate. Astfel, vineri, 2 octombrie, începând cu ora 10.45, Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România, Sucursala Teritorială Gorj organizează workshop-ul cu tema „Tulburările de comportament la copiii şi tinerii cu dizabilităţi”, la Centrul de zi „Christian” din Târgu-Jiu. „Participarea este gratuită şi se vor acorda credite membrilor CNASR, iar persoanelor care nu sunt înscrise în CNASR li se vor elibera adeverinţe de participare.”, a confirmat Cristina Ciucur, preşedintele Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România, Sucursala Teritorială Gorj.
Cei care doresc să participe la workshop sunt rugaţi să îşi confirme prezenţa la e-mail: criss.ro08@yahoo.com sau la numărul de telefon 0764659606.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here