Un nou spectacol de teatru-lectură, la Biblioteca Județeană ”Christian Tell”

367

Sala de lectură a Bibliotecii Județene ”Christian Tell” va găzdui mâine un nou spectacol de teatru-lectură. De această dată, a fost aleasă piesa ”Năpasta”, de I.L. Caragiale.

Spectacolul va începe la ora 20.30 și va reuni, ca și până acum, atât actori profesioniști cât și amatori. ”Marți, 28 februarie, cu începere de la ora 20.30, în sala “Mihai Eminescu” a Bibliotecii Județene “Christian Tell”, sunteți invitați la teatru-lectură, parte a programului “Citesc și merg la teatru” inițiat în anul 2016 de Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” în colaborare cu Biblioteca Județeană „Christian Tell”. Particularitatea acestui spectacol-lectură este aceea că pe lângă actorii teatrului care, rând pe rând vor regiza piese de teatru din dramaturgia clasică românească, vor fi invitați de către conducerea bibliotecii cititori din rândul oamenilor obișnuiți din oraș care, în acest fel, vor intra într-o distribuție specială împreună cu actori ai teatrului și vor face, pentru un public dedicat, lectura pieselor alese. Luna aceasta în program avem piesa ”Năpasta”, singura dramă scrisă de maestrul Caragiale, în regia actorului Ion Alexandrescu. Invitat alături de voluntari ai bibliotecii și de dumneavoastră este actorul George Drăghescu. Înainte și în pauza dintre acte – momente și schițe – Ion Luca Caragiale. Vă așteptăm!”, transmit organizatorii.
Acest tip de spectacol lectură va avea loc o dată pe lună; pe lângă invitații bibliotecii este permis accesul oricărui doritor (fie în public, fie cu participare în cadrul proiectului – lectură).
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here