Un canadian a ucis până la 100 de câini husky

305

caini huskyUn bărbat din Canada a fost acuzat de uciderea a până la 100 de câini husky, patrupedele fiind crescute pentru a fi vândute.

canada Canadianul se aştepta la o creştere, după Jocurile Olimpice de Iarnă, în domeniul afacerilor care implică săniile trase de câini. Procurorii din districtul canadian British Columbia l-au acuzat pe Robert Fawcett, manager al unei companii de turism în staţiunea de schi Whistler, de „cauzare de durere sau suferinţe fără ca acestea să fie necesare.“

 

Potrivit anchetatorilor, câinii au fost ucişi cu o puşcă sau cuţit, de-a lungul unei perioade de două zile în faţa unei haite de alte 300 de patrupede. Mai mulţi câini răniţi au încercat să fugă. Unul singur a supravieţuit, iar o zi mai târziu a reuşit să iasă din groapa plină cu leşurile câinilor ucişi.

Acţiunile lui Fawcett au condus la demararea celei mai ample şi complexe investigaţii care a avut loc vreodată în Canada într-un caz de cruzime faţă de animale. Poliţia şi Societatea pentru Prevenirea Cruzimii faţă de Animale au descoperit, o groapă cu 54 de câini morţi.

Selecţie realizată de Daniela Scafeş

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here