Ultraj „pedepsit” cu arest la domiciliu

550

O tânără din Motru s-a ales cu mandat de arestare a sa la domiciliu pentru următoarea lună după ce, săptămâna trecută, a provocat un scandal într-un bar din oraș și, în plus, l-a lovit pe unul dintre agenții care au intervenit la fața locului. Mădălina Gomoi a fost implicată în trecut și într-o rețea de trafic de droguri, coordonată de Puiu Gonciulea, din Mehedinți, fiind condamnată în toamna anului trecut de Tribunalul Gorj la 2 ani și 4 luni de închisoare, verdictul nefiind unul final. Tânăra de 23 de ani nu s-a potolit însă, iar joia trecută, pe la 5 dimineața, încă petrecea într-un local din oraș, scandalul fiind generat de refuzul său și al amicilor săi de a plăti consumația.

Angajații localului au chemat atunci Poliția, iar unul dintre agenții sosiți la fața locului a avut surpriza să fie primit cu o curea în ochi. Cea care l-a lovit a fost Gomoi, pe numele său fiind deschis un dosar penal pentru ultraj, procurorii din Motru prezentând-o în aceeași zi la instanță pentru a obține un mandat de arestare preventivă a acesteia. Magistrații au fost însă de altă părere și au dispus arestarea preventivă a tinerei la domiciliu, verdictul fiind menținut, ieri, și de Tribunalul Gorj. Judecătorii i-au interzis acesteia să ia legătura sub vreo formă cu victima sa ori cu rude ale acesteia, dar și cu o serie de martori care se aflau în bar la momentul producerii incidentului.
„Să nu comunice cu martorii Croitoru Dumitru Florin, Marciuc Robert-Cristian, Cârstenoiu Ion-Cătălin, Grecu Marius, Istraţi Ion, Duţescu Eugen Teodor, Grecu Janina, Albici Florin, Halaicu Petrişor Cristian şi Popescu Roxana Mădălina. Atrage atenţia inculpatei asupra prevederilor art.221 alin.4 C.p.p. Desemnează organ responsabil de supravegherea inculpaţilor Poliţia Municipiului Motru”, au decis judecătorii. Mandatul de arestare la domiciliu expiră pe 12 martie, însă poate fi prelungit, pe 23 martie inculpata fiind așteptată la Curtea de Apel Craiova, unde este judecată în dosarul lui Gonciulea.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here