Ucis de mopedul pe care-l conducea

327

Un bărbat din Baia de Fier a decedat, după ce mopedul pe care-l conducea a derapat şi a căzut pe carosabil. Victima nu poseda persmis de conducere şi nici certificat de absolvire a cursurilor de legislaţie rutieră.

Duminică poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Novaci au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către un participant la traficul rutier, despre faptul că pe strada Bălani s-a produs un eveniment rutier în care a fost implicat un conducător de moped.

Imediat la faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci, care a constatat că bărbatul, B.P., de 76 ani, din comuna Baia de Fier, în timp ce conducea mopedul proprietate personală, pe strada Bălani din oraşul Novaci, nu a adaptat viteza la condiţiile unui drum acoperit parţial cu zăpadă, a derapat şi a căzut pe carosabil.

După acordarea primelor îngrijiri medicale, victima a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Tg-Jiu, unde starea de sănătate i s-a agravat, iar în jurul orei 15:30 i s-a constatat decesul. Pe parcursul cercetărilor s-a mai constatat faptul că, deşi victima purta casca de protecţie în momentul producerii accidentului, nu poseda permis de conducere şi nici certificat de absolvire a cursurilor de legislaţie rutieră.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Ana-Maria Catalinoiu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here