UCB are peste 400 de locuri la admiterea din septembrie

415

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a organizat, în iulie, concurs de admitere pentru anul universitar 2015- 2016. Au fost disponibile aproximativ 900 de locuri, 420 bugetate, restul cu taxă şi alte aproximativ 500 de locuri la master. Pentru sesiunea de admitere din toamnă mai sunt disponibile 421 de locuri la programele de licenţă şi 215 la master. Înscrierile se desfăşoară în perioada 7-14 septembrie.

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a afişat locurile disponibile pentru sesiunea de admitere din această toamnă. Astfel, cele mai multe locuri bugetate sunt la Facultatea de Inginerie, respectiv: 56 la buget, 41 cu taxă şi 3 bugetate pentru rromi.
La Facultatea de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative sunt scoase la concurs 7 locuri bugetate, 132 cu taxă şi 5 fără taxă pentru rromi. Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor nu mai are nici un loc bugetat, dar are 141 de locuri cu taxă şi 3 pentru rromi. Nici Facultatea de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale nu mai are locuri fără taxă, dar are 31 de locuri cu taxă la Educaţie Fizică şi Sportivă şi 2 locuri pentru rromi la acelaşi program de studiu.
În total, pentru admiterea din această toamnă, UCB scoate la concurs 421 de locuri pentru licenţă şi 215 pentru master. Înscrierile se desfăşoară în perioada 7-14 septembrie.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here