UCB are 100 de locuri pregătite pentru cazarea studenţilor

305

Pentru anul universitar 2015-2016, Universitatea “Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu pune la dispoziţia studenţilor 100 de locuri în cele două cămine pe care le deţine. În plus, UCB are posibilitatea de a suplimenta capacitatea de cazare a cursanţilor, datorită unui protocol de colaborare încheiat cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport.

Universitatea “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a avut, anul trecut, 116 solicitări pentru locuri în cămine, reuşind să onoreze toate solicitările. Pentru anul universitar 2015-2016, UCB are pregătite locuri în cele două cămine pe care le deţine. “Avem 100 de locuri în căminele noastre, în Campusul de la Debarcader şi la căminul de la Liceul Nr. 2, iar dacă numărul solicitărilor va fi mai mare, avem un protocol cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport şi vom suplimenta numărul de locuri”, a confirmat Ştefan Ghimişi, prorectorul Universităţii “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.

Înscrieri în septembrie
Tinerii care s-au înscris la facultate în această vară au avut posibilitatea de a opta pentru un loc în cămin, pe fişa de înscriere. Restul pot să solicite cazare în cursul lunii septembrie.
Cât priveşte tarifele, acestea au rămas la nivelul celor de anul trecut, după cum confirmă prorectorul Ştefan Ghimişi.
Reamintim faptul că, tarifele percepute pentru anul universitar 2014/2015 au fost următoarele: pentru studenţii care ocupă un loc finanţat de la bugetul de stat – 205 lei/persoană/lună în CS Debarcader şi 125 lei/persoană/lună în Căminul ISJ Nr.2; pentru studenţii cu taxă – 300 lei/persoană/lună în CS Debarcader şi 220 lei/persoană/lună în Căminul ISJ Nr.2; tariful pentru masă în cadrul Complexului Studenţesc Debarcader este de 200 lei/persoană/lună.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here