Turceni: Părculeț reabilitat de la zero. Cum va arăta!

739

Primăria Turceni investește în continuare în amenajarea de noi locuri de joacă pentru copii. În această vară s-a lucrat la reabilitarea mai multor spații, iar micuții au la dispoziție echipamente noi.
„În scurt timp, părculețul pentru copii din Stolojani își va putea deschide porțile. Sunt bineveniți doar cei cu poftă de mișcare în aer liber și neobosiți în sărituri, alergat și probat ansamblurile de joacă. De asemenea, cei care îi supraveghează pot asista fără griji la momentele de veselie din parc”, anunța, în urmă cu câteva zile, primarul Cristina Cilibiu.
Acum, primăria a scos la licitație lucrările pentru amenajarea unui loc de joacă și spațiu recreativ în zona blocului P10 din oraș. Mai precis, pe strada Sănătății, nr. 2, în zona centrală a orașului. Părculețul va fi reabilitat de la zero și vor fi aduse echipamente de joacă pentru copii – leagăne și cățărătoare, aparate pentru fitness în aer liber, dar și echipamente pentru petrecerea timpului liber a persoanelor adulte (masă de șah, pentru tenis de masă, pergole cu hamei). În plus, vor fi plantați arbori și arbuști ornamentali și se va amenaja o fântână arteziană cu jeturi de apă și lumini. Totodată, se va asigura un sistem de irigat pentru zona verde și va funcționa un sistem de iluminat cu panouri fotovoltaice. Zona va fi supravegheată video și va beneficia de internet wireless.
Parcul va fi dotat cu bănci de lemn, coșuri de gunoi, rastel pentru biciclete, dar și cu un container sanitar mixt, dotat cu wc-uri și chiuvete.
Investiția se ridică la peste 750.000 de lei, fără TVA. Firmele interesate de lucrare pot depune oferte până pe data de 23 septembrie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here