Trotea îşi schimbă echipa din CA-ul Complexului Rovinari

92

TROTEANu numai directorul Octavian Graure, managerul general al Complexului Energetic(CE) Turceni îşi schimbă echipa din Consiliul de Administraţie(CA), după vizita făcută la ministrul Economiei, Ion Ariton.

Şi directorul general al Complexului Energetic Rovinari, Tiberiu Trotea, va face un gest similar. Astfel, după vizita făcută ieri de Trotea la Ministerul Economiei, managerul va ocupa şi el postul de director al Consiliului de Administraţie în locul demisionarului Constantin Bălăşoiu, cel puţin pentru două săptămâni. El va fi menţinut în funcţie de sindicate, dau asigurări lideri de la Rovinari.

Mitrescu: “Îl susţinem pe Trotea”

Constantin Mitrescu, liderul Sindicatului “Energia” Rovinari susţine că îl susţine pe Trotea, alături de colegii săi, pentru ca acesta să rămână pe funcţia de preşedinte a Consiliului de Administraţie(CA) la Complexul Rovinari. “Directorul Trotea îşi va face, probabil, o echipă în Consiliul de Administraţie. Noi îl susţinem pentru această funcţie”, a declarat, ieri, Mitrescu.

În ce priveşte situaţia salariaţilor de aici, de la CE Rovinari au plecat doar 69 de persoane, care au luat plăţi compensatorii în valoare de 29.000, au plecat la cerere şi nu au legătură cu concediul de aşteptare.

“De la noi au plecat 69 de salariaţi, la cerere. Iniţial au fost 66 dau au mai adus şi alte solicitări. Oamenii mai aveau doar câteva luni până la pensie. În ce priveşte situaţia de la CE Turceni, noi am reuşit să o evităm. Administraţia a vrut să facă un gest similar şi la noi dar am refuzat să acceptăm. Acum ajungeam în aceiaşi situaţie cu Turceniul şi rechemam oamenii la muncă”, a declarat Mitrescu.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here