Trei minore din Gorj, căutate de poliţişti

353

Trei minore cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, din judeţul Gorj, sunt căutate de poliţişti după ce au fost date dispărute de la domiciliu de către părinţi.

Prima sesizare privind dispariţia unei minore a venit în după-amiaza zilei de 1 iunie, din partea unei femei în vârstă de 37 de ani, din comuna Brăneşti. Aceasta a sunat la 112 şi le-a spus poliţiştilor că în seara zilei de 31 mai, fiica sa, Manciu Nicoleta Lorena, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliul unui tânăr de 23 de ani, din comuna Turburea, unde se afla cu acordul părinţilor şi nu a mai revenit. Semnalmentele adolescentei de 16 ani sunt următoarele: aproximativ 1,75 m înălţime, 60 kg, ten deschis, faţa ovală, păr negru lung şi ondulat, ochi căprui, iar deasupra buzei, în partea dreaptă, are o aluniţă.
Tufisi valentinaÎn cursul zilei de 2 iunie, poliţiştii gorjeni au fost sesizaţi cu privire la dispariţia unei alte minore. Este vorba de Gurău Mihaela Maria, o minoră în vârstă de 14 ani, din Rovinari, ce locuia fără forme legale în municipiul Târgu-Jiu. Dispariţia acesteia a fost semnalată de către tatăl său; bărbatul le-a spus poliţiştilor că în cursul zilei de 30 mai, la ora 12:30, fiica sa a plecat de la domiciliu, cu intenţia de a se deplasa la şcoală, şi nu a mai revenit. Minora are 1,60 înălţime, 50 kg, constituţie atletică, ten deschis, faţa ovală, păr blond peste umeri, ochi verzi, buze groase.
La data plecării  minora purta o pereche de pantaloni tip colanţi de culoare neagră, un tricou în culorile gri şi alb, în picioare având o pereche de ghete cu talpă ortopedică. Ieri dimineaţă, la ora 10:40, poliţiştii GURĂU MIHAELA-MARIASecţiei 1 Poliţie Rurală Târgu-Jiu au fost sesizaţi direct, de către un localnic de 35 ani, din comuna Runcu, cu privire la faptul că fiica sa, Tufişi Valentina, în vârstă de 14 ani,  a plecat în mod voluntar de la locuinţa sa la data de 2 iunie a.c., la ora 12:30, iar până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime de aproximativ 1,55 m, greutate 50 kg, ochii căprui, păr vopsit negru, faţă rotundă, constituţie atletică. La data dispariţiei minora purta o pereche de blugi de culoare albastră, o bluză de culoare neagră, cu mâneci lungi, sacou din material tercot de culoare neagră, iar în picioare purta o pereche de sandale de culoare albă. Persoanele care pot da relaţii despre minore, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here