Trei accidente într-o singură zi

121

Ultima zi a săptămânii trecute s-a dovedit a fi una cu ghinion pentru mai mulţi gorjeni. Trei persoane, printre care şi un minor în vârstă de 14 ani, ajuns duminică la spital după ce au fost răniţi în accidente de circulaţie iar doi conducători auto sunt cercetaţi pentru vătămare corporală din culpă.

Nu mai puţin de trei accidente de circulaţie soldate cu victime s-au produs în cursul zilei de 12 august pe drumurile din judeţ, la interval de doar câteva ore. Astfel, în după-amiaza zilei de duminică, la orele 13:32, Poliţia Oraşului Rovinari a fost sesizată prin Numărul Unic de Urgenţă 112 cu privire la faptul că pe DE 79, pe raza localităţii Vârţ, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime. „Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, din primele cercetări efectuate stabilind că C.A., de 35 ani, din oraşul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79, km 42+300 m, din direcţia Rovinari în direcţia Târgu-Jiu, l-a accidentat pe C.M., de 44 ani, din oraşul Rovinari, care se angajase în traversarea străzii fără să se asigure. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul “Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu pentru investigaţii medicale”, a anunţat Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Biciclist minor, acroşat de o maşină
Câteva ore mai târziu, mai exact la ora 16:48, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari au fost sesizaţi prin Apelul de Urgenţă 112, cu privire la faptul că pe DE 79, în comuna Bâlteni, a avut loc un accident de circulaţie, soldat cu rănirea unui minor în vârstă de 14 ani. „Urmare a primelor cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că S.M., de 56 ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, în timp ce conducea o autoutilitară din direcţia Rovinari în direcţia Filiaşi, pe raza comunei Bâlteni, în intersecţia DE 79 cu DJ 675, a acroşat un minor în vârstă de 14 ani, din comuna Bâlteni, ce se deplasa cu o bicicletă în aceeaşi direcţie de mers şi care se angajase în efectuarea manevrei de viraj la stânga, spre DJ 675 Ţicleni. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a precizat Daniel Tică. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul de circulaţie.

Pieton accidentat la Scoarţa
În seara aceleiaşi zile, în jurul orelor 21:40, un târgujian a sunat la 112 pentru a sesiza faptul că a fost implicat într-un accident de circulaţie soldat cu o victimă, pe DN 67, în comuna Scoarţa. În timp ce conducea un autoturism pe DN 67, din direcţia Scoarţa în direcţia Târgu-Jiu, în satul Pişteştii din Deal, târgujianul a acroşat un bărbat în vârstă de 43 ani, din municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara, care se angajase în traversarea drumului. „În urma impactului a rezultat accidentarea pietonului, care a fost transportat la o unitate medicală din municipiul Târgu-Jiu, pentru efectuarea de investigaţii de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ ”, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Poliţiştii continuă cercetările, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here