Tragedie din cauza unei sobe pe gaze

332

foto1Durere mare într-o familie din oraşul Târgu – Cărbuneşti. Un bărbat şi o femeie au ajuns la spital în stare gravă iar fiul lor, în vârstă de 33 de ani, a decedat.

Toate acestea s-au întâmplat din cauza unei sobe pe gaze.

Bărbatul în vârstă de 73 de ani şi soţia sa, de 64 de ani, au fost transportaţi de urgenţă iniţial la Spitalul Târgu – Cărbuneşti şi apoi la Târgu – Jiu, fiind intoxicaţi cu monoxid de carbon de la soba pe gaze cu care se încălzea camera în care au fost găsiţi. Femeia se afla în comă. „Ne-au fost aduşi doi pacienţi în vârstă, intoxicaţi cu monoxid de carbon. Femeia se află într-o stare mai rea”, a declarat ieri medicul de la Unitatea de Primiri Urgenţe, Ramona Oprea. foto2Din păcate pentru fiul lor, Florin Pârlugea, în vârstă de 33 de ani nu s-a mai putut face nimic. Acesta şi-a găsit sfârşitul în casa de pe Aleea Pieţii din Târgu – Cărbuneşti, unde se afla cu părinţii săi. „Am fost anunţaţi că într-o încăpere dintr-un imobil din Târgu – Cărbuneşti se află trei persoane în stare de inconştienţă. Ajunşi acolo s-a constatat că tânărul era deja decedat”, a spus şi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Daniel Tică.
Femeia se află în comă
Cei doi bătrâni se află acum internaţi la Spitalul Târgu – Jiu, fiind sub îngrijire medicală. Totuşi, potrivit medicului Ramona Oprea, femeia nu se ştie dacă îşi va mai reveni. „Suntem rezervaţi în ceea ce priveşte şansele lor de supravieţurie, mai ales în ceea ce o priveşte pe femeie”, a declarat medicul. Astfel, tragedia ar putea fi de proporţii chiar mai mari în această familie. Totul, se pare, că a pornit de la soba pe gaze, fiind demarată o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor acestui incident.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here