Tempus fugit, a eternitas patria manet! Trăiască România!

332

Trăiască patria noastră frumoasă și plină de toate bogățiile cuprinse în tabelul lui Mendeleev. Și mai mult decât atât!
Mai mult decât atât pentru că România conține în afara bogățiilor cuprinse prin simboluri și formule fizico-chimice care se află în solul și subsolul ei, o altă bogăție cu care nu se pot mândri multe țări. România este locuită încă de acum 7-8 mii de ani de un popor harnic, deștept și viteaz (nu cum spun unii nemernici, elitiști, apatrizi precum Patapievici, sau o doamnă umflată de răutate care atacă religia „pornografiind Templul Credinței” . Primii strămoși fiind hiperboreenii de unde s-a ramificat toată civilizația lumii.
Trăiască România cu spațiul ei geografic ce coboară în trepte ondulare, de la înălțimea Carpaților, în valuri concentrice, etajate până la șes, până la Pontul Euxin și mirifică Delta asemeni unei divine simfonii a creației!
Trăiască România și să învingă pe aripile vremii Noului An pe toți rău voitorii, care fiind exponenții unei hibride și artificiale civilizații încearcă să ne dea nouă Românilor lecții de civilizații. Ei, care pe vremea când noi existam ca stat dac, puternic centralizat, la ei nu erau domesticite nici iepele care vor naște mânjii ce-i vor purta pe migratorii sălbatici ce se vor înstăpânii în Panonia. Și nu se inventaseră nici corăbiile care să „lege” tărâmurile fragmentatei Gotwane!
Trăiască România, patria noastră compusă geofizic dintr-o unduire armonioasă, infinită aș spune ca și Coloana lui Brâncuși și, care a avut parte tot de o istorie ondulatorie.
Trăiască această enigmă și miracol cum numea istoricul George Brătianu.
Trăiască Măria Sa, poporul român care formează cu Pământul ce-l locuiește, o simbioză perfectă, străduindu-se să împace veșnicia cu imperativele prezentului. În această unduire fără încetare care este istoria Omenirii și a Românilor!
Fie ca anul ce trece în eternitate să însemne pentru Tine, o Cununare cu Veșnicia, dar să însemne și un prilej de verificare a gravelor greșeli săvârșite de conducătorii tăi vremelnici din care să tragă învățăminte pentru Noul An!(deși nu cred,„capitoliul” le ia mințile uitând ca Stanca Tarpeana e la doi pași de el!)
Fie ca poporul tău greu încercat în ultimul secol și în cele aproape trei decenii trecute de la lovitura de stat din 1989 pentru că nu a fost decât o restaurație feroce a legile junglei, capitalului a retrocedărilor cu drept, dar mai mult fără drept a averii poporului român, către marii bandiți, care sunt azi mari miliardari care a dus la devalizarea rapidă a țării (spunea cineva : „Democrațiile consuma TOT ce au construit dictaturile”!), la scăderea cu 7-8 milioane a populației, să-și găsească în sfârșit liniștea și să se poată bucura de democrație.
Trăiască România, patria noastră suverană și independentă.
Fie ca 2018 să-ți aducă revigorarea economiei naționale, renașterea comerțului, redeșteptarea sentimentelor patriotice care s-au atrofiat mergând până la dispariție la mulți dintre fiii tăi. Trăiască România, patria noastră sfântă care trebuie să fie mai respectată decât părinții, decât strămoșii lor, cei care te neagă, acești bastarzi ai Universului să nu poată închidă ochii până nu îți vor săruta pământul sfânt.
Trăiască România, patria noastră!
Fie ca 2018 să ne găsească mai uniți în jurul sfântului simbol, Tricolorul României!
Români, nu uitați! România este indivizibilă! Ea a fost și rămâne un stat Național!
Te iubim Românie, Patria noastră scumpă, cu băieți inteligenți și fete frumoase care-și spală picioarele în Dunăre și Marea cea Mare, capul odihnindu-și pe crestele încununate de nimbul zeilor daci ai Carpaților!
Pagina 2018 a Timpului Universal să înscrie pe ea la capitolul România – numai împliniri și fericire pentru fiii și fiicele tale!
TEMPUS FUGIT A ETERNITAS PATRIA MANET!
TIMPUL FUGE, PATRIA VEȘNICĂ RĂMÂNE!
TRĂIASCĂ ROMÂNIA!
PS: Iar ție popor român, care ai avut o săptămână grea constând în doliul tău pentru ultimul suvera, îți doresc ca să-ți înveți fiii să învețe istoria sfântă a neamului nostru!
Gh.Rădulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here