Tânăr de 24 de ani, înjunghiat de un pescar

213

Un tânăr de 24 de ani, din Târgu-Jiu, a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în abdomen de către un bărbat care pescuia pe malul râului Jiu. Incidentul s-a petrecut sâmbătă dimineaţa, pe Insuliţa de pe Jiu, în urma unui conflict spontan izbucnit între cei doi bărbaţi.

În dimineaţa zilei de 22 iunie, la ora 05:28, Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către un angajat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu cu privire la faptul că la unitatea medicală s-a prezentat un bărbat ce prezenta o plagă înjunghiată abdominal. Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu s-au deplasat imediat la faţa locului pentru verificări şi au identificat victima ca fiind un tânăr de 24 ani, din municipiu. Acesta le-a povestit poliţiştilor că, în timp ce se deplasa de la restaurantul situat pe insuliţa de pe râul Jiu, a avut un conflict spontan cu un bărbat în vârstă de aproximativ 55 ani care pescuia în râul Jiu, conflict în timpul căruia pescarul a scos un cuţit şi l-a înjunghiat în zona abdominală. În scurt timp, poliţiştii au reuşit să identifice un suspect. „În urma investigaţiilor efectuate au identificat un suspect în persoana lui A.P., de 57 ani, din Târgu-Jiu, pe care l-au condus la sediul poliţiei pentru cercetări. De asemenea, asupra suspectului a fost găsit un cuţit tip briceag, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor”, a declarat Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea împrejurărilor în care s-a produs conflictul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul fără drept de armă albă, în locuri publice.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here