Talabă a demisionat din funcția de manager al Spitalului Rovinari

355

Constantin Talabă a demisionat din funcția de manager al Spitalului Orășenesc „Sfântul Ștefan” Rovinari. În cursul zilei de luni, acesta a depus demisia la primarul orașului Rovinari, Robert Filip urmând a numi un manager interimar până la sfârșitul acestei săptămâni.

Din toamna anului 2014, postul de manager al Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari este ocupat de Constantin Talabă, fostul şef al Evidenţei Persoanelor Târgu-Jiu. Un an mai târziu acesta a susținut concurs pentru postul de manager, iar acum a decis să demisioneze. “Astăzi (n.r.: luni, 8 august) mi-am depus demisia din funcția de manager, din motive personale. Până pe data de 16 august primarul va numi un manager interimar. Sper să fie un om care să țină în echilibru lucrurile, pentru că acum spitalul merge nu bine ci foarte bine”, a mărturisit Constantin Talabă.
Contactat telefonic, primarul Robert Filip a confirmat faptul că a luat act de demisia lui Constantin Talabă și că în următoarele zile va lua o decizie în privința managerului interimar. „Până vineri voi lua o decizie. Încă nu m-am gândit cine va fi manager interimar la spital, dar va fi un om din spital, care să știe cum să managerieze unitatea”, a subliniat primarul orașului Rovinari.
Deocamdată nu se știe cine va prelua conducerea Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari la data de 16 august, însă va fi un manager interimar, ulterior organizându-se un concurs pentru ocuparea acestui post. Constantin Talabă a menționat că decizia sa este una definitivă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here