Susţinere maximă la Bâlteni, Plopşoru şi Stejari pentru viitorul deputat Iriza

192

Candidatul USL pe Colegiul 3 de Deputaţi, Scarlat Iriza, a avut un week-end încărcat, fiind prezent în cele mai mari două localităţi unde va candida pe 9 decembrie.

Astfel, sâmbătă, Iriza, însoţit de echipa sa de campanie dar şi de forţe impresionante ale USL din localitate, primarul, viceprimarul şi o mare parte dintre consilierii locali, a vizitat târgul din localitate, loc în care şi-au dat întâlnire în jur de 3000 de persoane, atât producători cât şi cumpărători. După această acţiune de dimineaţă, Iriza fiind primit excelent de participanţii la târg din Bâlteni, candidatul a vorbit din casă în casă cu cetăţenii comunei. La ora 15.00, sâmbătă, Iriza a participat, alături de senatorul Toni Greblă, la Sala Sporturilor, la un spectacol organizat de elevii liceului din Bâlteni, manifestare dedicată Zilei Naţionale a României.

Vizită cu bătaie lungă la Plopşoru
Duminică, Scarlat Iriza, candidatul USL, a ajuns în a doua comună ca mărime din Colegiul 3. Acesta a avut la ora 10.00 o întâlnire, pe sate, cu cetăţenii localităţii, având alături primarul, viceprimarul şi cei 9 consilieri USL. Candidatul a participat apoi la un meci de fotbal desfăşurat între două echipe din Colegiul 3, Viitorul Brăneşti şi Viitorul Plopşoru, loc în care s-a întâlnit cu o parte dintre localnici din cele două zone. “Asistenţa la meci a fost numeroasă şi mi-a dat posibilitatea să mă reîntâlnesc cu o parte dintre localnicii din comuna Plopşoru, de unde provin şi eu”, a declarat Iriza. După ora 15.00, Scarlat Iriza s-a întâlnit cu cetăţenii pe sate, comuna întinzându-se pe o suprafaţă de 35 de km.

ONG la Stejari
Candidatul USL pe Colegiul 3 de Deputaţi şi-a continuat acţiunile electorale la Stejari, comună cu primar, viceprimar şi majoritate în Consiliul Local USL, alături de reprezentanţii autorităţilor locale. “Am mers din casă în casă, discutând cu localnicii, prezentându-le programul meu electoral. La ora 14.00 am avut însă o întâlnire cu intelectualii comunei Stejari, unde am şi pus bazele unui ONG făcut pentru promovarea şi aducerea investiţiilor în comună”, a declarat Iriza.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here