Super oferte de vacanţă pentru membrii Sanitas

882

În urma unor negocieri directe cu hotelierii şi agenţiile de turism, conducerea Sindicatului SANITAS Gorj a reuşit să pregătească pentru membrii săi câteva oferte de vacanţă mai mult decât tentante. În această vară, sindicaliştii de la SANITAS au posibilitatea de a merge o săptămână la mare cu doar câteva sute de lei. Ei pot opta pentru staţiuni de pe întreg litoralul românesc. Până în prezent s-au dat deja bilete pentru destinaţii precum: Neptun, Saturn, Olimp, Venus sau Eforie Nord, dar şi pentru Delta Dunării şi Călimăneşti.

Sindicatul SANITAS Gorj a trimis la mare sute de persoane. Ofertele avantajoase i-au determinat pe tot mai mulţi sindicalişti să solicite un bilet pentru staţiunile de la litoralul Mării Negre. Şi în acest an, conducerea SANITAS Gorj a reuşit să pregătească o ofertă tentantă. „Am purtat negocieri directe cu hotelierii de la Marea Neagră. Ceea ce este foarte important şi reprezintă, totodată, avantajul cel mai mare, este că fiecare om îşi poate alege ziua în care doreşte să-şi înceapă sejurul. Preţurile sunt foarte bune, cu pensiune completă, sau doar cazare şi mic dejun, în funcţie de preferinţele fiecăruia”, a confirmat Valentin Popa, preşedintele Sindicatului SANITAS Gorj.

Litoralul, la dispoziţia sindicaliştilor
Reprezentanţii SANITAS Gorj au reuşit să obţină oferte satisfăcătoare în mai multe staţiuni de la malul Mării Negre, dar şi din Delta Dunării sau Călimăneşti. Astfel, după cum confirmă Valentin Popa, deja au fost solicitate bilete pentru Neptun, Saturn, Venus, Eforie Nord. „Cât priveşte categoriile hotelurilor, am ales în mod echilibrat hoteluri de două şi trei stele, astfel încât oamenii să poată merge la mare în funcţie de posibilităţile financiare de care dispun. Preţurile sunt bune, pornesc de la 700 de lei şi ajung la 1.300 lei, pentru 2 persoane, cazare şi masă. Cele mai multe solicitări, până în prezent, le-am avut pentru staţiuni precum Neptun, Saturn, Olimp, Eforie Nord, dar şi Delta Dunării sau Călimăneşti. Am dat, până acum, câteva sute de bilete”, explică Valentin Popa, preşedintele Sindicatului SANITAS Gorj. Mai mult decât atât, potrivit aceleiaşi surse, sindicaliştii pot alege orice perioadă pentru concediu. Ofertele sunt mai mult decât tentante. Astfel, cu doar câteva sute de lei, angajaţii din sistemul sanitar gorjean au posibilitatea şi în această vară de a petrece o săptămână relaxantă la mare.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here