Studenţiada a ajuns la ediţia a IX-a

251

Liga Studenţilor din Universitatea „Constantin Brâncuşi” – în parteneriat cu Uniunea Naţională a Studenţilor din România, Ministerul Tineretului şi Sportului, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Gorj, Crucea Roşie Gorj – organizează ediţia a IX-a a Festivalului Studenţesc Naţional „Studenţiada”. Manifestările acestei ediţii se derulează în perioada 17-23 noiembrie 2014.

Festivalul „Studenţiada” este unul dintre cele mai mari evenimente studenţeşti din România şi se desfăşoară în 14 centre universitare din ţară. Evenimentul va reuni, sub egida sa, activităţi din sectoare precum educaţie, cultură, sport, dezvoltare personală, sănătate, voluntariat sau antreprenoriat social.
Uniunea Naţională a Studenţilor din România, organizatorii evenimentului, şi-a propus să ofere studenţilor din Bucureşti, Iaşi, Craiova, Timişoara, Târgovişte, Târgu-Jiu, Târgu-Mureş, Petroşani, Galaţi, Constanţa, Braşov, Ploieşti, Piteşti, Bacău o săptămână plină de activităţi inedite, menite să îi ajute să deprindă competenţe necesare dezvoltării personale, oferindu-le şansa de a se cunoaşte, de a interacţiona şi de a se implica în proiecte comune, în vederea consolidării ideii de apartenenţă la spaţiul comunitar.

Program STUDENŢIADA Târgu-Jiu:
Luni, 17 noiembrie, începând cu ora 18:00 studenţii au fot invitaţi la Seară de film, la Cinematograf „Sergiu Nicolaescu”. Astăzi,  18 noiembrie, la ora 09:00 are loc Campionatul de fotbal (semifinalele şi finala), la ora 10:00 – Deschiderea oficială – Conferinţă de presă (Sala Senatului, Rectorat UCB Târgu-Jiu), la  12:00 – Campionat de tenis de câmp, iar la 14:00 – „Curs Elemente de prim ajutor”,
Miercuri, 19 noiembrie, la ora 08:00  începe o campanie de Donare de sânge (înscrierile se fac la nr. de tel.: 0761.619.444), iar la 20:00 – Balul Bobocilor | invitat special: ALINA EREMIA, evenimentul desfăşurându-se la Casa de Cultură din Târgu-Jiu. Joi, 20 noiembrie, sunt programate următoarele activităţi:  12:00 – Campionat tenis de masă,  14:00 – Curs de prim ajutor (proba practică I),  20:00 – Seară de film în universitate. Vineri, 21 noiembrie, la  10:00 se desfăşoară un curs „Elaborare proiecte cu finanţare naţională şi europeană” şi la 14:00 un Curs de prim ajutor (proba practică II).
Sâmbătă, 22 noiembrie, la ora 14:00, se desfăşoară a treia probă practică a cursului de prim ajutor.
Cât mai mulţi studenţi ai Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu sunt aşteptaţi pentru  a lua parte la aceste activităţi.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here